Aloude trouwkrant in glossy jasje « Huwelijk
Large_funnymagazines

Aloude trouwkrant in glossy jasje

De magazines zijn verkrijgbaar met verschillende thema's voor mannen en vrouwen en zijn in realistische magazinestijl opgemaakt. Funnymagazines bevatten naast een unieke persoonlijke cover tevens uitgebreide redactionele artikelen, een shopping page en zelfs volledig gepersonaliseerde advertentiepagina’s. Alle content is humoristisch en met een flinke knipoog gericht op de hoofdpersoon. 

Ook op posterformaat

Een Funnymagazine is het nummer 1 cadeau. Ook kun je tijdens een vrijgezellenfeest de ‘bride of groom to be’ eens even goed verrassen en natuurlijk lekker in de maling nemen. De bruid die een slippertje maakt met die mega hotte Hollywood ster en de bruidegom in bunnykostuum achter de pokertafel omringd door mooie dames. Voor welke titel je ook kiest, de ontvanger zal zeker krom liggen van het lachen bij het lezen van zijn of haar eigen glossy. Naast de Funnymagazines is het ook mogelijk om een gepersonaliseerde advertentie uit het magazine op posterformaat te bestellen.

Hoe werkt het?

Een Funnymagazine is zo besteld via de site YourSurprise.com. Het enige dat je hoeft te doen is een goede portretfoto van de hoofdpersoon uploaden. Om het magazine nog persoonlijker te maken, kun je een eigen voorwoord toevoegen. Een uitgelezen manier om de hoofdpersoon in het zonnetje te zetten of juist op de hak te nemen. Binnen 7 werkdagen ligt je Funnymagazine op de mat. 

Veel succes en plezier...

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_vrijgezellenfeest_organiseren

Inspiratie voor het ultieme vrijgezellenfeest

Large_cupcake_sweettable_bruiloft

Feestelijke cakecups

Large_vrijgezellenfeest_stripperhuren

Waarom een stripper niet mag ontbreken op je vrijgezellenfeest

Large_weddingdeco_trouwwebshop

De hipste trouwwebshop van de Benelux

Gerelateerde bedrijven