Vraag de beste cadeaus voor jouw huwelijk « Huwelijk

Vraag de beste cadeaus voor jouw huwelijk

Misschien heb je al enig idee van wat je zou willen. Hoe dan ook zijn er een aantal leuke cadeau’s waar je misschien wel wat aan hebt. Lees hier wat de beste cadeaus voor jouw huwelijk zijn.

Vraag een koffiemachine

Een koffiemachine is een super leuk cadeau voor een huwelijk. Niet alleen worden er vaak huishoudelijke dingen aan een pasgetrouwd stel gegeven, aan een koffiemachine heb je zeker wat. Een koffiemachine of espresso machine is een ideaal huwelijks cadeau, omdat je hier lang plezier van kan hebben. Vergeet hiervoor ook geen reinigingstabletten koffiemachine te vragen. Zo zal de koffiemachine langer meegaan, omdat je er onderhoud aan kan plegen.

Vraag een portret

Een ander leuk huwelijks cadeau is het laten maken van een portretfoto om op te hangen. Hiervoor moet degene die het cadeau geeft natuurlijk even communiceren welke foto voor het portret gebruikt gaat worden. Maar over het algemeen is het resultaat altijd mooi. Het portret kan met verschillende mediums gemaakt worden. Zo kan je portretfoto afgedrukt worden op canvas of op aluminium. Heb je nog geen leuke portretfoto samen, dan is het ook leuk om een fotoshoot te vragen als huwelijkscadeau.

Vraag een weekendjeweg

Heb je nog geen plannen voor je huwelijksreis? Of was je helemaal niet van plan om op honeymoon te gaan? Dan kan je ook een weekendje weg vragen als huwelijkscadeau. Zo hoef je zelf niet te kiezen waar je naartoe gaat en wat je gaat doen. Een weekendje weg kan daarom de ideale manier zijn om op huwelijksreis te gaan zonder dat je er geld aan hoeft uit te geven.

De beste cadeaus voor je huwelijk zijn dus huishoudelijke apparaten, zoals een koffiemachine. Vergeet hiervoor niet accessoire zoals een waterfilter koffiemachine te vragen. Naast huishoudelijke artikelen zijn ook fotoportretten of een fotoshoot enorm leuk om als huwelijkscadeau te krijgen. Heb je alle huishoudelijke artikelen al en hoef je geen fotoportret aan de muur? Overweeg dan een weekendje weg te vragen voor je huwelijksreis en geniet van elkaar als pas getrouwd stel!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je trouwstress

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Koop het ideale huwelijkscadeau

Gerelateerde bedrijven