Dit zijn de beste cadeaus om te geven bij een bruiloft « Huwelijk

Dit zijn de beste cadeaus om te geven bij een bruiloft

Je kunt namelijk niet zomaar met een simpel cadeau aankomen op deze speciale dag. We geven je graag wat tips hoe je een goed cadeau bedenkt en wat je ook beter niet kunt geven. Alvast veel plezier!Huwelijkscadeau

Voor de kenners

Zijn er cadeaus waarvan je zeker weet dat het bruidspaar hier heel gelukkig van wordt? Sta je bijvoorbeeld dichtbij het stel en heb je ze wel eens horen praten over bepaalde items of sparen ze specifiek ergens voor? Dan kun je kijken of je met een paar andere gasten een mooi bedrag kunt inzamelen om deze items voor ze te kopen.

Misschien hebben zij al een tijd een prachtige tuinset op het oog, maar wachten ze nog even met deze grote uitgave. Als je precies weet welke ze willen, kun je dit natuurlijk als trouwcadeau geven. Zo weet je zeker dat jouw cadeau niet alleen functioneel is, maar dat het het paar ook heel blij gaat maken. En als kleine tip: laat grote items gewoon bij het bruidspaar thuis afleveren. Niemand zit te wachten op het verhuizen van een loungeset na de grote dag!

Gewoon geld

Het klinkt wellicht ontzettend saai, maar het gelukkige koppel zet niet zomaar een envelopje als cadeautip op de uitnodiging. Je kunt met van alles aankomen, maar als je niet zeker weet dat het paar deze cadeautjes écht wilt hebben kun je het beter niet kopen. Ze gaan waarschijnlijk met ontzettend veel bloemen, kaarten en andere spullen naar huis, wat een hele organisatie is om mee te krijgen. Doe dus niet al te gek en maak ze blij met een gul envelopje.Sauna als huwelijkscadeau

Een tegoedbon voor een leuk uitje

Als je geld toch wat saai vindt, kun je natuurlijk ook geld geven verpakt in een ander jasje. Denk hierbij aan een tegoedbon voor de sauna, voor een heerlijk diner of voor een ander leuk uitje. Zo geef je het koppel iets leuks om naar uit te kijken en een reden om quality time met elkaar te spenderen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Trouwen voor een dag

The Love Journal

Origineel huwelijkscadeau voor aan de wand

Gerelateerde bedrijven