Dit zijn 3 unieke huwelijkscadeaus « Huwelijk
Large_huwelijkscadeau_geven

Dit zijn 3 unieke huwelijkscadeaus

Soms geeft het bruidspaar zelf aan wat de wensen zijn maar dat is niet altijd zo. Het kan lastig zijn en daarom geven wij hier 3 unieke huwelijkscadeau’s die sowieso gewenst zijn.

Een mooie foto

Foto’s zijn altijd een goed idee en maakt het meteen persoonlijk. Je kan ervoor kiezen om een canvas af te laten drukken of het nog creatiever te maken en een diamond painting canvas te laten maken. Met een diamond painting canvas plaats je steentjes op een zelfklevend canvas met kleurcodering. Een fijn accessoire om hierbij te gebruiken is de lichtbak diamond painting. Je zorgt er dan voor dat het bruidspaar secuur te werk kunnen gaan met hun canvas. Uiteindelijk is het resultaat dat je een mooi canvas krijgt van het bruidspaar. Ze kunnen deze inlijsten en uiteindelijk een mooi plekje in het huis geven.

Het is ook een leuk idee om het na de bruiloft als cadeau te geven. Je kunt dan namelijk een mooie foto kiezen van de dag zelf. Een live painter is de laatste tijd ook steeds populairder, hij maakt op de dag zelf een schilderij van het gezelschap en aan het einde van de dag kan het bruidspaar deze meteen meenemen.

Persoonlijk huwelijkscadeau

Een album met persoonlijke verhalen is mooi om te verzamelen in een boek of in een koffer. Je kan iedereen deze verhalen tijdens de bruiloft zelf laten schrijven met wensen voor het bruidspaar. Je houdt ze zo allemaal bij elkaar en maakt het meteen persoonlijk van alle gasten die er zijn geweest. Je kan er ook voor kiezen om het van tevoren allemaal voor te breiden. Het bruidspaar heeft dan van alle dierbaren een persoonlijk verhaal en dat is mooi om later terug te lezen. Een ‘tijdscapsule’ idee is ook leuk, je maakt een soort tijdlijn waar alle gasten ideeën en tips bij elke mijlpaal kunnen toevoegen.

Personaliseerbare cadeaus

Tijdens de bruiloft komt het vaak voor dat het bruidspaar dezelfde achternaam krijgt. Het is leuk om in het cadeau deze achternaam mee te nemen en een personaliseerbaar cadeau te geven. Je kunt het ergens in laten graven, bijvoorbeeld in een fles champagne of in een mooi stuk hout. Maar je kunt het ook ergens op laten bedrukken. Hier kun je heel veel kanten mee opgaan en zelf kiezen wat je leuk vindt.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijkscadeau_geven

Dit zijn 3 unieke huwelijkscadeaus

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_geld_huwelijkscadeau_robrotgers

Geld als huwelijkscadeau

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven