Polsbandjes bedrukken om je bruiloft te personaliseren « Huwelijk

Polsbandjes bedrukken om je bruiloft te personaliseren

Mogelijk wil jij dit ook doen, maar weet je nog niet echt hoe je je bruiloft kunt personaliseren. Nou, keycords bedrukken met je eigen print kan hierbij sowieso helpen. Gebruiken jullie geen keycords maar wel polsbandjes? Polsbandjes bedrukken kan ook gewoon! Lees hieronder meer over het bedrukken van polsbandjes om je bruiloft te personaliseren.

Polsbandjes bedrukken met persoonlijke details

Tussen al het decor en de mooie bloemen, zijn het de betekenisvolle details die je trouwdag net wat specialer zullen maken. Neem even de tijd om na te denken over belangrijke items die een speciale herinnering voor je hebben en kies vervolgens voor een paar dingen. Daarna laat je deze details opnemen in een ontwerp wat uiteindelijk gebruikt zal worden voor het bedrukken van de polsbandjes. Hierbij kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de passies die jullie samen delen. Gaan jullie graag te surfen? Je kunt dan bijvoorbeeld een surfboard verwerken bij het polsbandjes bedrukken, al zijn er natuurlijk nog veel meer opties. Dit hangt eigenlijk echt af van jullie eigen relatie en de dingen die jullie graag samen doen.
Festival bruiloft
Foto: Cleyder Duque via Pexels.com 

Keycords bedrukken met jullie namen

Daarnaast is het ook slim om de keycords te laten bedrukken, als je hier tenminste gebruik van maakt op je bruiloft. Dit werd eerder ook al aangegeven in dit artikel. Vaak zie je dat er gebruik wordt gemaakt van óf keycords óf polsbandjes. Wat jullie dan ook gebruiken, keycords bedrukken is hoe dan ook een goed idee. Hierbij is het dus slim om persoonlijke details te verwerken in het ontwerp. Daarnaast kan het ook leuk zijn om jullie namen te laten bedrukken op de keycords. Gebruik hiervoor natuurlijk wel een aantrekkelijk lettertype, want het moet er allemaal wel mooi uitzien. Ook is het nog mogelijk om de datum van jullie bruiloft toe te voegen aan het ontwerp, wat de keycords eigenlijk nog specialer en unieker maakt.

Polsbandjes bedrukken met namen van gasten

Met behulp van de polsbandjes of de keycords is het dus mogelijk om je bruiloft echt te personaliseren, zoals hierboven al uitgelegd is. Daarnaast kun je hiermee er ook voor zorgen dat jullie trouwerij persoonlijker en unieker wordt voor de gasten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de polsbandjes te bedrukken met de namen van alle mensen die je uitgenodigd hebt. Zij krijgen dus stuk voor stuk een eigen polsbandje waarop hun eigen naam staat. Voeg daarnaast ook nog wat details over jullie bruiloft toe aan het ontwerp, zoals bijvoorbeeld jullie namen en de datum. Hierdoor zullen jullie gasten nooit meer jullie speciale dag vergeten, terwijl ze ook nog eens een uniek polsbandje hebben gekregen van jullie.

Foto boven: Wesner Rodrigues via Pexels.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Dit drukwerk is een must-have als bruiloft planner

Polsbandjes bedrukken om je bruiloft te personaliseren

Casual trouwen

Meerdaagse bruiloft

Gerelateerde bedrijven