5 tips voor een perfect en vrolijk huwelijksfeest « Huwelijk
Large_buiten_trouwen_decoratie

5 tips voor een perfect en vrolijk huwelijksfeest

1: zorg voor een leuke buitenlocatie

De meeste mensen trouwen natuurlijk het liefst in de warme maanden. Hoe leuk is het dan ook om een prachtige buitenlocatie te vinden. Een prachtig stuk land, het strand, in de achtertuin of in een mooi park: buiten trouwen zorgt voor een feestelijke en gemoedelijke sfeer. Samen buiten eten aan mooi opgemaakte, lange tafels om te beginnen, om vervolgens een mooi feest te geven. Een partytent is dan wel een aanrader, mocht het later op de avond kouder worden.
Buiten trouwen

2: de aankleding

Zorg voor een speelse, vrolijke aankleding van jouw feest. Op je bruiloft hoeft namelijk niks te gek te zijn. Een rode loper? Over de top versierde tafels met gekke elementen? Alleen maar leuk. Vlaggetjes, slingers, lampionnen: je kunt met veel goedkope versiering al voor een hoop extra vrolijke sfeer beleving zorgen op een bruiloft. Het hoeft helemaal niet veel te kosten en hoe meer vrolijke spullen je gebruikt, des speelser wordt het feest.

3: een fotobooth

Je kent het principe ongetwijfeld al: een leuk aangekleed hok waar mensen leuke polaroids in kunnen maken. Zorg voor allerlei gekke attributen die je op kunt doen om de gekste foto’s van jouw gasten te krijgen. Snorretjes die je voor kunt houden, zwaar-over-de-top zonnebrillen, pruiken, of zelfs duikbrillen en snorkels. Je gasten vinden dit ongetwijfeld leuk om te doen en je krijgt de meest hilarische foto’s ter herinnering!
Photobooth huren

4: leuke goodiebags voor de gasten

Een leuk extraatje om de feestelijke stemming compleet te maken is om al je gasten een kleinigheidje mee te geven met wat originele bedank-cadeaus inbegrepen. Denk aan een leuke button met een gekke foto of tekst en een plantje, of iets anders wat je gasten zullen doen terugdenken aan het huwelijksfeest. Een echte aanrader! Je kunt ook iets kiezen wat typisch bij jullie past.

5: de muziek

Het ligt voor de hand, maar de muziek voor het feest is een belangrijk onderdeel van de sfeerbepaling. Bovendien wordt het vaak onderschat.  Een leuke playlist is natuurlijk een optie, maar laat als je er zelf geen verstand van hebt dan iemand met jullie meedenken. Het wordt niet gezelliger als er tijdens de avond steeds nieuwe hitjes moeten worden gevonden, dus bereid het goed voor. Wil je het helemaal goed aanpakken, dan is een dj natuurlijk nog leuker. Overleg ook dan van tevoren wat je graag wilt horen en welke sfeer je zoekt. Deze optie is wel wat duurder, maar maakt een feest wel echt af. Zijn jullie meer van de live muziek? Dan is een bandje natuurlijk ook een hele leuke optie. Zorg er dan wel voor dat je alsnog een leuke playlist achter de hand hebt, want een bandje zal niet de hele nacht door kunnen blijven spelen!

Foto's door Jonathan Borba via Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsboeket_allinonefotografie_bloemen

Bloemen op je bruiloft

Large_trouwdecoratie_lampions_bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Large_db1a

Bruiloftsceremonie in de buitenlucht

Large_bruiloftstyling_kleur_floorfoto

Kleurstyling van jullie trouwdag

Gerelateerde bedrijven