De beste smart home producten als huwelijkscadeau « Huwelijk

De beste smart home producten als huwelijkscadeau

Mocht dit nou niet het geval zijn, dan zijn onderstaande producten zeker geschikt om een begin mee te maken en daarmee het perfecte cadeau om te geven aan het gelukkige bruidspaar.

Lees ook: Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Google Home Personal Assistant

Iets wat bijna niet weg te denken valt bij het creëren van een smart home is het bedienen van je apparaten met stembediening. Een apparaat dat daarvoor geschikt is, is de Google Home Personal Assistant. Door middel van stemgebruik kan je lampen aanzetten, muziek afspelen, en zelfs een recept opzoeken voor het avondeten. Alledaagse handelingen nemen een hele andere draai en geven je extra plezier bij het uitvoeren.

Tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+

Slim verwarmen en daarbij flink wat energie besparen is iets wat iedereen wel wil. Met de tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+ verlaag jij je energieverbruik en door de Climate Assistant realiseer je een eenvoudig een gezond binnenklimaat. Ook dit smart home product is via je telefoon te bedienen. Voor extra gemak werkt de slimme thermostaat ook samen met producten als de Google Home Personal Assistant. Dan kan de thermostaat ook met je stem worden bediend.
Tado Slimme Thermostaat

Nest Hello Videodeurbel

De naam zegt het al, de Nest Hello Videodeurbel is een van de meest geavanceerde videodeurbellen met camera en heeft haarscherp beeld. Een handige functie van de bel is dat deze werkt met gezichtsherkenning. Wanneer er iemand aan de deur staat wordt er een melding gestuurd naar je telefoon met een foto van deze persoon. Nog voordat je de deur opendoet weet je al welke vrienden of familieleden aan hebben gebeld. Ideaal voor als je de deur niet wil openen wanneer je schoonfamilie iets te vaak op bezoek wilt komen. Pakketjes hoef je vanaf nu ook nooit meer mis te lopen. Naast gezichtsherkenning krijg je ook een melding wanneer er beweging of geluid wordt gedetecteerd in de buurt van de voordeur.

EZVIZ Husky Air C3W 720p Beveiligingscamera

Mocht een videodeurbel niet helemaal je ding zijn, dan is een beveiligingscamera voor buiten een goede tweede optie. Zo heb je de EZVIZ Husky Air beveiligingscamera voor een goede prijs thuis. Je kunt met deze camera bestanden opslaan en zelfs terugkijken. Net zoals bij een deurbel is tweewegcommunicatie mogelijk met je bezoekers. Dit kan door de speaker en luidspreker die zijn geïntegreerd in de camera. Omdat deze camera voor buiten is, is deze uiteraard water- en stofdicht. Als er indringers zijn bij je huis heeft de camera ook een ingebouwde sirene en laat een fel flitslicht zien wanneer er inbraak wordt gedetecteerd.

Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27 met Nest Protect 2e generatie

Wat is nou een beter cadeau om te geven aan een nieuw getrouwd stel dan een klein smart home startpakket? Met dit startpakket word je goed op weg gebracht met de populaire Philips Hue verlichting en de Nest Protect rook en koolmonoxide detector. Dit lijkt op het eerste gezicht een bijzondere combinatie, maar is eigenlijk erg handig. Wanneer de Nest Protect rook of koolmonoxide detecteert slaat hij alarm en kan je instellen dat de Philips Hue verlichting automatisch aan gaat om veilig het huis uit te komen. Zo is je huis zowel slimmer als veiliger.
Philips Hue

Xiaomi MI Air Purifier 2H

Er gaat niks boven het inademen van schone lucht. Zeker als je last hebt van allergieën zoals hooikoorts. De Xiaomi luchtfilter haalt naast pollendeeltjes ook rook, stof en schimmel uit de lucht. Al helemaal ideaal is dat deze luchtreiniger werkt met spraakbesturing. Dus heb je de bovengenoemde Google Assistant of Amazon Alexa, dan kan je de luchtreiniger via je stem bedienen.

KlikAanKlikUit Wireless outdoor plug met remote

De draadloze KlikAanKlikUit schakelset is ideaal voor de mensen die nog naar buiten moeten in de stromende regen om de verlichting uit te zetten. Met deze schakelset kan je vanuit binnen de buitenverlichting bedienen met één druk op de knop. Het rennen door de tuin in je regenlaarzen is dus verleden tijd. Deze schakelset werkt niet alleen met verlichting, maar bijvoorbeeld ook met je automatische sproeisysteem of je robot grasmaaier. Goed om te weten: de schakelaars zijn spatwaterdicht en voorzien van kinderbeveiliging. Naast het feit dat de schakelset erg praktisch is, is deze ook veilig te gebruiken.

E-mobility

En last but not least ... Steeds meer mensen gaan over tot de aanschaf van een elektrische auto. Misschien weet jij of het aanstaande bruidspaar ook plannen in die richting heeft. Nu zeggen wij niet dat ze dan de nieuwste Tesla van jullie als cadeau moeten ontvangen, maar informeer eens naar de behoefte aan een laadpaal. Bij de keuze voor een laadpaal voor thuis moet u rekening houden met verschillende factoren, zoals het type auto en de thuissituatie. 50five helpt jullie graag op weg naar de juiste laadpaal voor thuis

Foto boven: Ylanite Koppens via Pexels

Reageren

Gerelateerde bedrijven