De top vijf gepersonaliseerde huwelijkscadeaus « Huwelijk
Large_huwelijkscadeau_kopen

De top vijf gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Een leuke manier om je cadeau blijvend te maken is door het te personaliseren. In dit artikel lees je welke gepersonaliseerde huwelijkscadeaus je kunt geven aan iedereen die iets met de bruiloft te maken heeft.

1.Voor het bruidspaar

Je kunt het cadeau voor het bruidspaar zo gek maken als je zelf wilt natuurlijk. Een bijzonder idee is om een foto van een plek die veel voor het bruidspaar betekent, zoals de plaats waar zij elkaar ontmoet hebben, te laten schilderen. Iets dat het verder altijd goed doet is om een setje van twee gebruiksvoorwerpen te personaliseren. Denk aan eierdopjes, wijnglazen of koffiemokken met de namen van het bruidspaar erop.

Heeft het bruidspaar gevraagd om geld voor de huwelijksreis? Dan kun je altijd nog iets doen met de verpakking. Stop het geld in een kistje met daarin de namen van het bruidspaar. Een ander idee is een gepersonaliseerd paspoorthoesje voor het nieuwe bruidspaar.
Huwelijksreis cadeau
Foto: Pexels.com

2. Voor de bruidsmeisjes/-jonkers

Als je als kind bruidsmeisje of bruidsjonker bent, is dat iets dat je je hele leven bij blijft. Als bruidspaar of ceremoniemeester geef je dan ook graag een cadeau dat lang meegaat. Je kunt een bedankje graveren op iets kleins dat lang meegaat. Denk aan een sieraad, een sleutelhanger of een sieradendoosje.

3. Voor de getuigen

Het feit dat je gevraagd bent als getuige is al een enorme eer op zich. Toch is het leuk om de getuigen iets te geven als dank, zonder getuigen mag je in Nederland immers niet trouwen. Geef je getuige iets dat persoonlijk is én dat hij of zij ook kan gebruiken in het dagelijks leven. Denk aan een kistje met een fles wijn of een notitieboek met daarin een gravure met een bedankje.

4. Voor de ouders van de bruid en bruidegom

De ouders van de bruid en de bruidegom hebben een belangrijke rol gespeeld in de vorming van de geliefden. Een leuke manier om de ouders hiervoor te bedanken is door een gepersonaliseerd cadeau te geven dat zij kunnen gebruiken samen met het bruidspaar. Met een servies met de initialen van het bruidspaar laat het stel zien dat de ouders hun zoon of dochter niet ‘kwijt’ zijn na de bruiloft.
Ouders bedanken
Foto: Pexels.com

5. Voor de gasten als bedankje

De gasten maken de bruiloft tot een feest en als bruidspaar wil je de gasten graag iets meegeven. Het is leuk om een cadeau te geven dat een beetje eeuwigheidswaarde heeft. Een potje of zakje met daarin een plantje, zaadjes of bloembollen is een leuk idee. Het is niet alleen een symbolisch cadeau, maar het herinnert je gasten ook maanden later nog aan je bruiloft.

Verkoop je zelf huwelijkscadeaus, dan is het personaliseren een mooie manier om waarde toe te voegen voor je klanten. Je geeft je klanten hiermee iets persoonlijks. Wil je zelf gepersonaliseerde trouwcadeaus gaan verkopen, dan kan dat eenvoudig in je eigen webwinkel met Shopify. In deze tutorial leer je hoe je eenvoudig een formulier maakt waarmee je de cadeaus aan kunt passen aan de wensen van de klant.

Foto boven: Pexels.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_moeder-van-de-bruid

De moeder van de bruid

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_geld_huwelijkscadeau_robrotgers

Geld als huwelijkscadeau

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven