Vier jouw droombruiloft in een vakantiehuis in het buitenland! « Huwelijk

Vier jouw droombruiloft in een vakantiehuis in het buitenland!

Een locatie in het buitenland maakt jullie dag nog unieker en onvergetelijker voor iedereen. Maar welke bestemmingen zijn nu het meest romantisch? Een top 5 met de meest romantische bestemmingen!

1. Santorini

Wat dacht je van een bruiloft met als themakleuren blauw en wit? Dat moet natuurlijk op Santorini gebeuren. Dit eiland maakt deel uit van Griekenland en heeft niet alleen een romantische uitstraling, maar ook een romantische geschiedenis. Zo zou hier het beroemde Atlantis te vinden geweest zijn, dat verdwenen is in zee. Zie jij de trouwfoto’s al voor je tussen de witte vakantiehuizen in Santorini en met de bijzondere blauwe koepel op de achtergrond?
Trouwen in Griekenland

2. Malediven

Droom je van een bruiloft aan een hagelwit strand? Dan moet je op de Malediven zijn. Een meer romantische setting zal jij je als zon-, zee- en strandliefhebber beslist niet voor kunnen stellen. Er zijn een aantal mooie hotels te vinden die zeker ervaring hebben met buitenlandse bruiloften. De Malediven omvatten meer dan 1000 kleine koraaleilandjes. Wat dacht je van een ceremonie met de Indische Oceaan op de achtergrond?

3. Curaçao

Wil je in het buitenland hebben zonder het risico dat een taalbarrière nu eenmaal vormt? Dan is Curaçao de optie voor jou. Hier spreekt namelijk vrijwel de hele bevolking gewoon Nederlands. Het land is inmiddels volledig onafhankelijk. Je vindt hier ook schitterende stranden en idyllische stadjes waar je jouw bruiloft kunt vieren.

4. Toscane

Trouwen in Italië? Dan toch wel in de meest romantische streek van dit land. Hier vind je schitterende historische dorpjes en steden, zoals San Gimignano, Cortona of Florence. Wil je meer een besloten feest geven? Dan kun je ook voor het mooie platteland kiezen. Wanneer je een vakantievilla in Toscane huurt, dan kun je daar een schitterende ceremonie regelen, maar ook een fantastisch feest organiseren. Hoe lijkt het jou om later een trouwalbum te hebben vol met jullie geluk tussen de cipressen, wijngaarden en heuvels?
Trouwen in Toscane

5. Galešnjak

Misschien kun je de naam van je trouwlocatie niet zo gemakkelijk uitspreken wanneer je voor Galešnjak kiest, maar het is de moeite meer dan waard. Dit eiland is namelijk niet alleen sprookjesachtig mooi, maar het heeft ook nog eens de vorm van een hart. Het eiland is momenteel in privébezit, maar de eigenaar ervan verhuurt het regelmatig voor bruiloften van Kroaten en buitenlanders.

Natuurlijk zijn er veel zaken om rekening mee te houden en het is dan ook altijd verstandig om eerst tips van anderen te lezen. Maar als je eenmaal alles geregeld hebt, dan kan jullie grote dag echt niet meer stuk. Met een vakantiehuis in het buitenland is jullie trouwlocatie echt uniek.

Foto boven: Ibrahim Asad / Pexels

Reageren

Gerelateerde bedrijven