Beauty Pillow, een musthave voor iedere bruid! « Huwelijk

Beauty Pillow, een musthave voor iedere bruid!

Met de Beauty Pillow kan het! De satijnen kussenslopen slapen heerlijk comfortabel en doen je ontwaken met een fris gezicht waardoor je minder tijd nodig hebt in de badkamer. Maar… het heeft nog meer voordelen.

Een derde van ons leven brengen we slapend door

Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen? Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Door de fijne gladde structuur van het satijn behoudt huid en haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd. Resultaat is een mooie gladde huid zonder onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten. Wie wil dat nu niet!

Prettig is ook dat verzorgingsproducten niet door het satijn worden opgenomen, een mooi geföhnd kapsel langer in model blijft, haarstukken en (wimper)extensions beter op hun plek blijven, het haar minder snel vet wordt, slaapvouwen in het gezicht geen kans krijgen, rimpeltjes vervagen, puistjes en acné verminderen en een geïrriteerde gevoelige (hoofd)huid de kans krijgt te kalmeren.
Beauty Pillow

Een musthave èn giveaway voor hem en haar

Met de Beauty Pillow maak je iemand altijd blij! Zelfs mannen durven inmiddels voorzichtig te vertellen dat ze er erg lekker op slapen en geen last meer hebben van een klam hoofd of slaapvouwen. Bovendien is het een anti-allergeen tegen huisstofmijt. Geen verstopte neus en jeukende ogen meer bij het ontwaken. Kortom: de Beauty Pillow is een musthave voor hem en haar!

Iedere slaapkamer verdient een Beauty Pillow

Naast de zichtbare effecten voor huid en haar geeft de Beauty Pillow de slaapkamer een extra luxe uitstraling. Welke kleur je beddengoed ook heeft, er is altijd wel een bijpassende Beauty Pillow te vinden. En als finishing touch maakt een set Beauty Pillows je opgemaakte bed pas echt af! Winkeladviesprijs € 22,95.

Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op www.beautypillow.nl.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

Gerelateerde bedrijven