Dark_loader
Trouwen bij Hotel Villa Ruimzicht « Huwelijk
Staticmap?center=51.9726657,6.2881157&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.9726657,6

Hotel Villa Ruimzicht

Ruimzichtlaan 150
7001 KG Doetinchem

0314 320680
info@hotelvillaruimzicht.nl
www.hotelvillaruimzicht.nl


Sprookjes bestaan.

Zeg ja! tegen Villa Ruimzicht voor een onvergetelijke bruiloft. 

Trouwen doe je niet zomaar, dus vanzelfsprekend ook niet zomaar ergens. Villa Ruimzicht biedt jou alles wat een trouwlocatie nodig heeft. Met haar rustieke en romantische ligging in een park met eeuwenoude bomen is het dé locatie voor een spetterend feest, culinair genieten en daarna heerlijk in één van onze romantische bruidssuites.

Onze villa leent zich uitstekend voor een bruiloft volledig ingevuld naar eigen keuze. Trouwen onder de bomen in onze prachtige tuin met aansluitend een walking dinner óf een romantische ceremonie in een van onze aangeklede ruimtes, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Trouwlocatie Doetinchem Villa Ruimzicht

Officiële trouwlocatie

Villa Ruimzicht is een officiële trouwlocatie; je kunt er zowel binnen als buiten onder de bomen jouw huwelijk laten voltrekken. Aansluitend de trouwplechtigheid zijn er talrijke mogelijkheden om er voor jouzelf en voor al jouw gasten een fantastische dag van te maken. Onze medewerkers denken graag mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Eten

Een bijzonder onderdeel van het feest is het eten, maar wij realiseren ons dat wensen sterk uiteen lopen. Naast een drie, vier of vijf gangen menu serveren we ook walking dinners en live cooking dinners vanuit onze kookstudio. Bij mooi weer dekken we de tafels buiten het park. ‘Bertolli style’ met een Italiaanse tafel of stoer Amerikaans met de ‘Oklahoma Joe’ barbecue.
Trouwlocatie Doetinchem Villa Ruimzicht

Feest

's Avonds gaat het dak er natuurlijk af! Swingen met goede muziek en heerlijke hapjes. Uiteraard denken wij graag met jullie mee indien jullie opzoek zijn naar specifieke aankleding of thema’s.

Slapen

Na het feest romantisch samen met je geliefde neerploffen in één van onze bruidssuites om de dag nogmaals door te nemen? Dat kan. Villa Ruimzicht beschikt over een aantal romantische bruidssuites waar jij heerlijk kan nagenieten.

Gerelateerde bedrijven