Een live schilderij van je bruiloft « Huwelijk
Large_schilderij_bruiloft_livepainting

Een live schilderij van je bruiloft

In al deze bovenstaande gevallen vind je het perfecte geschenk op huwelijks-cadeau.nl: een schilderij van de bruiloft, dat ter plekke geschilderd wordt.

Een live schilderij

Het gaat heel simpel in zijn werk: via huwelijks-cadeau.nl nodig je een kunstenaar uit, die vervolgens een paar uur op het feest aanwezig is om de gelegenheid op het doek te vangen. Vervolgens wordt het eindresultaat ter plekke door de schilder zelf gepresenteerd aan het bruidspaar. Ze kunnen hun persoonlijke huwelijkscadeau dus direct mee naar huis nemen na afloop van het feest!

Jouw stijl en wensen

Omdat je zelf een kunstenaar uitkiest, weet je zeker dat het uiteindelijke schilderij geschilderd wordt in een stijl die bij jouw smaak past. Bovendien kun je natuurlijk altijd bepaalde wensen met de kunstenaar bespreken. Op die manier weet je bij de feestelijke onthulling van het schilderij zeker dat je iets krijgt dat je met alle plezier boven je bed of boven de eettafel hangt.

De praktische informatie

Een live bruiloftsschilderij wordt binnen een paar uur geschilderd, zodat het nog tijdens het feest gepresenteerd kan worden. Hoe lang het precies duurt, is afhankelijk van de werkwijze van de kunstenaar. Over tarieven, offertes en andere praktische vragen lees je hier alles dat je nodig hebt. Bezoek de site dus zeker een keertje als je geïnteresseerd bent in een creatieve herinnering aan je huwelijk!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_geld_huwelijkscadeau_robrotgers

Geld als huwelijkscadeau

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Large_huwelijkscadeau_kopen

De top vijf gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Gerelateerde bedrijven