Leuke wedding extra's « Huwelijk

Leuke wedding extra's

Taarttoppers, bedankjes of gewoon even die extra touch. Soms ben je eeuwig op zoek naar iets kleins, maar voor jou wel degelijk belangrijks. Hierbij vier 'extraatjes' die we tegenkwamen en het noemen waard vonden.

Cadeautje voor de bruidskinderen

Hoe leuk is het om je kleine bruidsmeisje of bruidsjonker die zijn of haar stinkende best heeft gedaan, een toepasselijk cadeautje te geven waar ook echt mee gespeeld kan worden. Wat dacht je van een Playmobil bruidspaar als leuk kleinigheidje. Voor de echt kleintjes vonden we ook nog deze Me to you beertjes, helemaal in bruiloftstijl. Geweldig toch?

Hippe taarttoppers

Je hebt ze van hout, in de vorm van bloemen, vogels, vlinders of met mooie teksten, er zijn komische varianten, maar ook handgemaakte toppers die helemaal bij jullie passen. Taarttoppers zijn niet het eerste waar je aan denkt, maar de juiste topper kan je gasten wel direct positief opvallen. Zulke eyecatchers zijn bijvoorbeeld deze silhouetten.

Eetbare bloemen

Een 'opleukertje' voor saaie waterijsjes en kleurloze ijsklontjes zijn eetbare bloemen. Een super makkelijk projectje, waarbij je de kleurige dingetjes in een vormpje legt en vervolgens met wat water laat bevriezen in de ijskast. Leuk voor een zomers feestje en natuurlijk voor op je bruiloft!

Accessoires voor in een fotobooth

Een fotobooth is helemaal van deze tijd, maar tegenwoordig hoeft het ook allemaal niet meer zo statig en netjes. Leg daarom eens wat komische accessoires in het mobiele fotohokje, zoals gekke hoedjes of snorretjes op stokjes (ook een leuk DIY project). Ook grappig, laat je gasten poseren met een gigantische foto van het bruidspaar op karton.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: Love & Tenderness Photography

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

Trouwen in Limburg

Tafeldecoratie op je bruiloft

Lampionnen als trouwdecoratie

Gerelateerde bedrijven