Verras je aanstaande voor de bruiloft « Huwelijk
Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Geef je bruid een sieraad met een mooie inscriptie, of (laten we de bruidegom niet vergeten, niet alleen de bruid houdt van een beetje romantiek) laat in een mooi horloge de datum van jullie bruiloft of jullie initialen graveren. Helemaal leuk als je hem voor het grote moment laat bezorgen met een toepasselijk briefje met: 'Ik zie je straks, om 12 uur'.

Foto cadeau

Foto's zijn altijd leuk. Geef de ander een mooie foto van jullie samen cadeau, maak een collage met verschillende kiekjes van geweldige momenten samen, laat hem puzzelen of hang een fotoslinger op in de slaapkamer.
FotoslingerEen ander ideetje: laat de tekst van 'jullie liedje' inlijsten. Wil je de bruidegom een beetje 'plagen', dan kun je natuurlijk ook een uitdagende foto in Boudoirstijl van jezelf laten bezorgen. Misschien kun je alvast een tipje van de sluier oplichten door in je bruidslingerie te poseren.

De liefdesbrief

Het zit hem in het gebaar en dat hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. Een handgeschreven briefje of kaart meegeven kan júist heel romantisch en speciaal zijn. Ook leuk is een doosje met '10 redenen waarom ik van je houd'. Beide verrassingen zijn geweldig om weer even te bekijken als je een jaar, vijf jaar of al vele jaren getrouwd bent.

Liefde gaat door de maag wordt vaak gezegd. Bak (of koop) iets lekkers en laat het op het hoofdkussen leggen.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Jill Wellinton via Pexels

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwcadeau_bruiloft

Een bruidscadeau voor het stel wat alles al heeft

Large_webshop_huwelijk

Huwelijkscadeaus verkopen via jouw eigen webshop

Large_huwelijkscadeau_trouwen_bruiloft

Dit zijn de leukste unieke huwelijksgeschenken!

Large_db1

Dit zijn de beste cadeaus om te geven bij een bruiloft

Gerelateerde bedrijven