Natuurlijk trouwen in 2015 « Huwelijk

Natuurlijk trouwen in 2015

Het is een trend die al een tijdje te zien is in menig woonkamer en interieurwinkel. Veel mensen houden van de natuur in huis: bruin en zandtinten, niet alles strak wit, modern en glad, maar juist grof geschilderd en veel hout. Ook op huwelijksgebied komt dit steeds meer tot uiting. Gezellig!

De natuur naar binnen

Trouwen in de buitenlucht, aan grote houten tafels met linnen tafelkleden dineren in de natuur, elkaar op het strand op blote voeten het jawoord geven en dansen tot 's avonds laat de zon onder gaat. Buiten trouwen is heerlijk en zal zeker populair blijven, maar nu verhuizen we de natuur ook naar binnen.

Denk aan plantjes, takken, dennenappels en kruiden in theekopjes of aparte glazen potjes op tafel. Daarnaast veel bloemen in vazen, maar ook als decoratie aan de wand en de meubels, houten kaarsenstandaards met veel kaarsen en desserttafels met niet alleen desserts, maar ook weer die decoratie uit de natuur.

Kleur

De eerder genoemde zand tinten en crème witte kleur kun je natuurlijk ook combineren met wat opvallendere kleuren. Denk aan zachte tinten roze, paars of lichtgroen of het Cherry Blossom thema. Ook herfstkleuren als donkergroen en verschillende soorten bruin matchen met dit thema bijzonder goed.

Biologisch

Bij een natuurlijke bruiloft passen biologische hapjes en 'groene' producten. Terug naar waar het oorspronkelijk vandaan komt, eerlijk vlees en verse groente van het seizoen. Ook dit is een aspect dat erg populair is op bruiloften de laatste tijd en waar we vast nog veel meer van gaan zien de komende jaren.

Wij van Huwelijk.nl wensen jullie in ieder geval een geweldig nieuw (trouw)jaar!

Door Rinske van Rootselaar
Foto: 't Huys op de Hei

Natuurlijk en eerlijk vlees koopje bij de boer zei:

Hoi Rinske, Wat een leuke website over natuurlijk trouwen wat steeds meer een trend wordt. De natuur wordt steeds meer belangrijker voor ons en de volgende generaties na ons. Bewust zijn van hoe het ook anders kan zeker nu we in Corona tijd leven. Buiten kan veel meer en trouwen is daar ook een van. Zelf ben ik zeer bewust van wat ik eet en best dan ook het liefst online. Zo bestel ik vlees bij de boer https://vleeskopenbijdeboer.nl/ omdat ik weet waar mijn stukje vlees vandaan komt. Echt puur natuur van de boerderij. Succes met je mooie website, Hanna

Reageren

Gerelateerde artikelen

Stap voor stap jullie bruiloft plannen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven