Wat voor bruiloft wil jij? « Huwelijk

Wat voor bruiloft wil jij?

1) De verras je gasten-bruiloft

Het is voor jullie belangrijk dat de gasten de tijd van hun leven hebben! Zij maken de sfeer en vallen dus van de ene verrassing in de andere. Van bijzonder vermaak tot een speciaal fotomoment, een persoonlijk bedankje, een verandering van jurk of een spetterende eerste dans. Jullie houden alles het liefst geheim en schitteren (als stel en met een perfect feest) ultiem op de dag zelf.

2) De planning-bruiloft

Je bespreekt veel bruiloftideeën met familie en vrienden. Ook jullie willen dat de gasten het zo leuk mogelijk hebben, maar zonder gekheid en verrassingen. Als je eenmaal besloten hebt, komt er een duidelijk dag-schema op de trouwkaart. Iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Daar houden jullie van.

3) De klein maar fijn-bruiloft

Bij een kleine bruiloft, gaat het er vooral om jullie als stel en niet om de buitenwereld. Jullie willen trouwen en daarvoor heb je geen grote vertoning nodig. Misschien trouwen jullie zelfs met zijn tweeën, of met alleen getuigen. Het gaat jullie om de verbintenis, niet echt om het feest.

4) De bruiloft in de publiciteit

Regelmatig kom je oproepjes tegen voor verloofde stellen; of ze hun bruiloft(voorbereidingen) willen laten uitzenden. Tsjah. Je bruiloft wordt dan soms (deels) gefinancierd en je krijgt hulp bij de planning. Geen overbodige luxe. Toch word je ook op je vingers gekeken en staan bepaalde dingen misschien al vast. Wanneer je het niet erg vindt om je bruiloft te delen met kijkend Nederland, waarom niet!

5) De verrassingsbruiloft

Niemand weet dat ze voor een bruiloft komen. Jullie creëren graag een shock-moment en houden ervan om in de belangstelling te staan. Terwijl iedereen denkt dat ze om een andere reden aanwezig zijn, blijken ze plotseling een bruiloft bij te wonen. Surprise!

Wat voor bruiloft je ook wilt (misschien zelfs een combinatie of een zesde optie), zo lang het bij jullie past, is het altijd goed!

Door Rinske van Rootselaar
Foto: d-eYe photography

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Photobooth huren voor jullie bruiloft

Het geheim van een goed huwelijk

Gerelateerde bedrijven