Waarom een stripper niet mag ontbreken op je vrijgezellenfeest « Huwelijk

Waarom een stripper niet mag ontbreken op je vrijgezellenfeest

Iedereen wil natuurlijk een spetterend vrijgezellenfeest organiseren en meemaken, maar het moet niet over het randje gaan, de aanstaande bruid moet natuurlijk wel trouw blijven. Wél is het de ultieme kans om nog even een graantje mee te pikken van de hunks van Nederland, op een smaakvolle manier!
Stripper huren voor vrijgezellenfeest

Stripper vrijgezellenfeest van Coqtales

Coqtales is gevestigd in Amsterdam en verzorgt al een hele tijd stripshows voor vrouwen. Een soort Magic Mike, maar dan in het echt! Wat Coqtales tevens aanbiedt, is het inhuren van één of meerdere van de strippers voor een vrijgezellenfeest. Zoals zij zelf zeggen zijn zij niet zoals andere strippers. De strippers die zij aanbieden zijn van exotische komaf en ook van Nederlandse bodem. Coqtales vindt ook dat een stripper zijn meer vergt dan er goed uit zien. Alle strippers zijn geselecteerd op zowel het uiterlijk maar ook het feit of ze een goede show kunnen geven. Naast het hebben van een goed lichaam zijn het ook dansers en entertainers, de perfecte combinatie voor een strip act dus!

De mannen staan normaliter wekelijks in de Boom Chicago Club in Amsterdam voor zo’n 200 uitzinnige vrouwen. Voor vrijgezellenfeesten willen zij ook bij jou thuis of op een afgehuurde locatie langskomen. Speciaal om de aanstaande bruid volledig te verassen!
Stripper huren voor vrijgezellenfeest

Wat kun je verwachten?

De shows die zij geven tijdens vrijgezellenfeesten zijn maatwerk, je mag dus zeker verzoekjes indienen. Je kan bijvoorbeeld een thema doorgeven, waar de stripper dan zijn outfit op baseert. Denk bijvoorbeeld aan een marinier of brandweer. Verder mag jij ook helemaal zelf bepalen hoe ver de stripper gaat. Wil je het heel braaf houden? Dan is dit geen probleem voor de strippers van Coqtales.

Na de show zorgt de vrijgezellenfeest stripper er voor dat er voldoende tijd is om foto’s te maken. De foto’s en video’s die gemaakt worden tijdens het vrijgezellenfeest worden niet openbaar gemaakt op de social media van Coqtales! Of je deze op je eigen social media wil delen heb je zelf in handen. Daarnaast zijn de strippers ook zeer discreet. Als je ze thuis inhuurt zullen de buren niks meekrijgen van wat er zich binnen gaat afspelen.

Reserveer zo snel mogelijk, zodat jouw geprefereerde hunk(s) zeker nog beschikbaar zijn voor de gewilde datum!

Foto boven: Cottonbro via Pexels

Mariska zei:

Hoi ik heb binnenkort kort un vrijgezellen feestje van me zus ,en mijn vraag is komen jullie ook aan huis en wat zijn de koste

Reageren

Gerelateerde artikelen

4 bizarre ideeën voor een vrijgezellenfeest

Fun & Beauty met vriendinnen

Het plezier van online casino's

Ideeën voor het opzetten van een afwijkend maar leuk vrijgezellenfeest

Gerelateerde bedrijven