Hiervoor moet je waken als jouw verloofde te vaak op bezoek gaat bij zijn vrienden...! « Huwelijk
Large_wij_gaan_trouwen

Hiervoor moet je waken als jouw verloofde te vaak op bezoek gaat bij zijn vrienden...!

Hoeveel vrijheid je elkaar geeft, is aan jullie, maar let wel op als je verloofde te vaak bij zijn vrienden op bezoek gaat:) 

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal

Laat jij je verloofde te vaak los om naar zijn vrienden te gaan dan is de kans groot dat er voetbal wedstrijden worden gekeken. Dat is toch de mannensport bij uitstek en enorm populair. Nu is dat nog niet zo erg, want hij krijgt ook vast genoeg te eten en te drinken. Het is wel erg als hij daarna thuiskomt en alleen nog maar over voetbal kan praten. Draai het gespreksonderwerp dan maar weer heel subtiel naar de huwelijksdag, want er valt nog veel te regelen.
Voetbal kijken met vrienden
Foto: Jeshoots  via Pexels

Vrijgezellenavond gekkigheid

Brengt je vriend veel tijd door met zijn vrienden dan is de kans groot dat de vrijgezellenavond aan bod komt. Het is maar te hopen dat er dan niet alvast een voorschotje komt op de vrijgezellenavond die nog moet komen. Dan komt je verloofde vast in een hele andere toestand thuis dan je wellicht verwacht. Misschien wel verkleed als een konijn of in een ander vreemde uitdossing om alvast te proberen of het hem staat. Zover zal het natuurlijk niet direct komen, want de verkleedpartij moet maar wachten tot het vrijgezellenfeest echt plaatsvindt.
Vrijgezellenfeest

Daar gaat je huwelijksreis

Als je vriend te vaak bij zijn vrienden zit, worden er allerlei plannen gemaakt. De gekste plannen vliegen dan wel eens over tafel. Bijvoorbeeld als het om vakantieplannen gaat of om het bijwonen van een evenement of sportwedstrijd in het buitenland. Wat als je verloofde met zijn vrienden besluit om een wedstrijd in de Europa League te bezoeken?

Daar gaat dan je huwelijksreis, want geld is maar één keer uit te geven. Dat is natuurlijk wel een brug te ver en lichtelijk overdreven, maar kijk wel uit hoor. Leg daarom de huwelijksreis vast en doe alvast wat inspiratie op voor de mooiste huwelijksreis bestemmingen. Dan weet je zeker dat je verloofde liever met jou meegaat dan met zijn vrienden op een voetbalreis.

Foto boven: Anastasiya Lobanovskaya via Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_wij_gaan_trouwen

Hiervoor moet je waken als jouw verloofde te vaak op bezoek gaat bij zijn vrienden...!

Large_vrijgezellenfeest_organiseren

Inspiratie voor het ultieme vrijgezellenfeest

Large_vrijgezellenfeest_stripperhuren

Waarom een stripper niet mag ontbreken op je vrijgezellenfeest

Large_vriendenboeken_ceremoniemeester

Huwelijksvriendenboek

Gerelateerde bedrijven