De laatste week voor je bruiloft « Huwelijk

De laatste week voor je bruiloft

Het fijnste is natuurlijk als je ook nog een beetje kunt relaxen en genieten in die laatste week. Plan dus ook leuke dingen om samen te doen; ga gezellig uit eten, ontspan tijdens een dagje sauna, of geniet van een fijne boswandeling.
Ontspannen toeleven naar jullie bruiloft

Veel dingen kun je in de maanden voor de bruiloft al regelen, maar bepaalde voorbereiding moet toch echt in die laatste week.

Beauty voorbereiding

Zo ook de 'beauty voorbereiding' waxen. Er zijn verschillende manieren van ontharen, maar veel bruiden vinden waxen toch wel het fijnste, omdat haren op die manier langer weg blijven. Wanneer je dit een klein weekje voor de bruiloft doet, voorkom je stoppels en irritatie op de dag zelf. Heeft het scheermes toch je voorkeur? Doe dit dan ook niet op het laatste moment.

Het is belangrijk om je huid een aantal dagen voor je huwelijk goed te verzorgen. Na een grondige reiniging van je huid kun je deze behandelen met een scrubcrème, hiermee verwijder je de dode huidcellen. Gebruik als je een gevoelige huid hebt een zachte scrubcrème zodat je huid niet geïrriteerd raakt. Breng hierna, volgens de gebruiksaanwijzing, een vochtinbrengend masker aan. Het gebruik van een collageen crème of gel zorgt dat de huid er mooi egaal uitziet en dat de make-up langer houdt.
Beautybehandeling voor jullie trouwdag
Foto: Alina Schelkanova via Pexels.com

Ook een manicure/pedicure plan je in die laatste week. Laat dit zo'n twee dagen voor de grote dag doen. Zo heb je geen last minute stress om je nagels, maar zijn ze nog wel netjes op de bruiloft.

Tip! Vaak hoort ook een kappersbezoek bij de laatste voorbereidingen. Probeer als bruidskapsel geen compleet ander kleurtje of heftige coupe, omdat dat opeens een goed idee lijkt. Vlak voor je bruiloft experimenteren is vaak niet zo'n goed idee.

Inpakken

Ook van te voren de nodige dingen klaarleggen voorkomt onnodige drukte. Zorg voor een tas met handige spulletjes als deodorant, parfum, zakdoekjes, een tandenborstel, tandpasta, een flesje water en blarenpleisters. Vergeet daarnaast niet om je mooiste lingerie klaar te leggen voor de huwelijksnacht. Ook een koffer voor de huwelijksreis, inclusief reispapieren kan maar beter klaar staan, om inpakstress te voorkomen.

Nog even en jullie zijn officieel getrouwd. Hoe geweldig is dat?

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Jeshoot.com via Pexels.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

De nieuwste nageltrends voor bruiden: ontdek de stijlen die bij je bruiloft passen

Huwelijksritueel: het belang van de keuze van parfum en meer

Creëer het mooiste bruiloft kapsel met volumepoeder

5 tips om extra te stralen op je bruiloft

Gerelateerde bedrijven