Opslag is de oplossing voor wie in het huwelijksbootje stapt « Huwelijk

Opslag is de oplossing voor wie in het huwelijksbootje stapt

Je bent nu ineens met z’n tweeën en misschien al snel met z’n drieën of zelfs met z’n vieren. Dan is meer ruimte wat jullie nodig hebben. Extra opslag is dan heel handig.

Opslag voor al je spullen

Er zijn veel spullen die je niet het hele jaar door nodig hebt: de slowjuicer die je in een opwelling van enthousiasme gezonder te gaan leven hebt aangekocht en niet meer gebruikt maar niet wil wegdoen (want misschien…). Of je zomerkleren (want zeg nou zelf, écht zomerweer is het niet vaak in Nederland). En zeg nou zelf: je kerstdecoratie gebruik je slechts één maand in het jaar. En je schoolwerk van toen je zes was? Die berg je veilig op zodat er niets mee kan gebeuren.
Huwelijkscadeaus

Wat je moet regelen wanneer je gaat trouwen

En nu je getrouwd bent, is het eindelijk officieel: jouw bezit is zijn bezit en zijn bezit is ook van jou. Dan is het extra belangrijk om er voorzichtig en georganiseerd mee om te gaan. En van je toekomstige (of huidige) kinderen wil je natuurlijk ook alle kunstwerken mooi houden totdat zij later groot zijn. Belangrijk hierbij zijn twee dingen: de juiste verzekeringen en opslag. Dat kan gemakkelijk in de vorm van een opslagruimte: flexibele opslag waar je elke dag van de week terecht kan om je spullen op te bergen of even mee te nemen.

Regel opslag bij gezinsuitbreiding

Wanneer jouw gezin in de toekomst groeit, is flexibele opslag belangrijk. Daarom kies je altijd voor opslag van flexibele grootte, maar ook met een flexibel contract. Want met een flexibele opslagruimte in Rotterdam of Amsterdam kun jij je spullen precies opslaan zoals jij wilt. Stel je voor: je appartement is klein en verhuizen naar een grotere woning zit er voorlopig niet in want je moet nog even doorsparen. Eigenlijk heb je al (te) weinig ruimte en je zat eigenlijk al te denken aan extra opslag. En dan ineens raak je zwanger en moet je ineens plaats maken voor de kleine.
Trouwen en zwanger

Ruimte maken voor een kleintje

Dat betekent dat er wat spullen de opslag in moeten. En die kleine, die brengt zelf ook veel nieuwe spullen met zich mee: kleertjes waar hij of zij snel uit zal groeien, een ledikant waar ‘ie al snel te groot voor is of speelgoed waar niet altijd mee gespeeld zal worden. Juist: dit moet allemaal de berging in totdat je het weer kan gebruiken. Omdat het vaak even duurt voordat we een tweede kindje krijgen (wat overigens volgens experts ook beter is), is het handig en verstandig om al die spullen toch een tijdje op te slaan. Zo staat er niets in de weg en kan er ook niets mee gebeuren.

Foto boven: Jeremy Wong van Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

5 Tips voor een feestelijke zwangerschapsoutfit

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven