De DIY Wedding « Huwelijk

De DIY Wedding

Het thema kan een kleur zijn, maar net zo goed een bepaalde stijl. De jaren ’50 (retro), vintage, festival, bohemian en ga zo maar door. Van de uitnodiging tot aan de bedankjes voer je door in dezelfde stijl. Dit kun je laten verzorgen, maar ook zelf doen.
Menukaarten bruiloft maken


Zelf aan de slag

Er zijn diverse sites waar je zelf je trouwkaart kunt ontwerpen. Deze stijl kun je dan doorvoeren in bijvoorbeeld de menukaarten en welkomstborden. En ook je eigen bedankjes maken is leuk om te doen. Hiervoor kun je online leuke doosjes en tule of organza zakjes bekijken en bestellen. Deze vul je vervolgens zelf met wat je wilt. 
 
Begin wel op tijd met jullie DIY-Wedding, want het moet natuurlijk geen haastklus worden. Mocht het je allemaal te veel worden, dan neem je gewoon een weddingstylist in dienst. Samen met het bruidspaar wordt een concept uitgedacht conform hun wensen en ideeën voor styling van de trouwdag.
Trouwfilm laten maken


Doe dít niet zelf

En dan de blijvende herinnering aan deze uniek gestylde dag. Dit is géén DIY klusje. Laat de bruidsreportage aan een vakman over. En denk niet alleen aan foto’s. Een trouwfilm is nl. een goede manier om dit vast te leggen; bewegende beelden en geluid kunnen sfeer en emotie op een manier vereeuwigen die met fotografie onmogelijk is. Laat dit doen door professionele bruiloft videograaf. Filmen vergt veel meer kennis dan alleen weten hoe een camera werkt. Het gaat om inzicht en ervaring. Om nog maar te zwijgen over professionele apparatuur en een gelikte montage van de trouwvideograaf. Het enige dat jullie zelf hoeven te doen, is de mooiste dag van jullie leven ontspannen terugkijken. Lekker onderuitgezakt op de bank; zonder irritatie over vage beelden en slecht geluid. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

4 tips om een uniek huwelijksfeest te organiseren

Lampionnen als trouwdecoratie

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Gerelateerde bedrijven