Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij « Huwelijk

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Overweeg je om koffiebekers van plastic te bestellen? Dan merk je al snel dat er verschillende soorten zijn. Zo zijn er speciale bekers waarmee koffie of thee geïsoleerd wordt en kun je kiezen voor verschillende kleuren. Leveranciers bieden nog steeds volop plastic aan, tegelijk zijn zij bezig met de onvermijdelijke omslag naar karton en afbreekbare producten.

Uiteraard is het goed om dit geleidelijk te doen en worden plastic koffiebekers niet radicaal uit het assortiment gehaald. Tegelijkertijd zijn plastic bekertjes nog niet eens zo slecht voor het milieu, mits je de bekers weggooit en niet op straat laat slingeren.

Koffiebekers van karton

Kies je voor koffiebekers van karton? Dan kun je allerlei kanten op wanneer het om het design en een bedrukking voor jullie trouwerij gaat. Daarnaast is het mogelijk om voor verschillende groottes te kiezen, net als bij plastic het geval is.
Koffiebekers bedrukken

Koffiebekers laten bedrukken

Het laten bedrukken van koffiebekers gaat op de volgende manier:

  • Allereerst kies je een bekertje dat bij je past en in het juiste formaat.

  • Vervolgens denk je na over welke bedrukking het best past. Je kunt het ontwerp door jouw eigen designer laten maken of je laat dit door jouw leverancier doen. Vervolgens plaats je een bestelling en worden de koffiebekers volgens afspraak voor je gemaakt.

  • Je kunt de koffiebekers in één keer ontvangen. Het bedrukken van koffiebekers duurt vaak niet langer dan 1 tot 2 weken. Kijk dit na bij jouw leverancier.

Het grote voordeel van koffiebekers met een bedrukking is de persoonlijke touch die je de bekers kunt geven. Je kunt jouw bruiloftsgasten iets persoonlijks meegeven. Dit kan door middel van een foto of een unieke boodschap op de koffiebekers. In principe is niets te gek, alles kan op jouw koffiebekers bedrukt worden.

Elise zei:

Wij willen graag 150 koffiebekers huwelijk met onze initialen of naam H & E Hans & Elise Wat zijn de mogelijkheden en kosten?

Huwelijk.nl zei:

Beste Elise, je kunt contact opnemen met goedkopekoffiebekers.nl. Zie link in dit artikel.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

Alles over het proeven van de bruidstaart

DIY-projecten voor een bruiloft met een extra persoonlijke touch

Gerelateerde bedrijven