Niet iedereen drinkt tegenwoordig ook op je bruiloft kan je hier rekening mee houden « Huwelijk

Niet iedereen drinkt tegenwoordig ook op je bruiloft kan je hier rekening mee houden

Op het gebied van drank, is de kans groot dat er alcoholische dranken geserveerd zullen worden. Echter, drinkt niet iedereen alcohol. Wil jij weten welke heerlijke alcoholvrije drankjes je kunt serveren? In dit artikel zullen wij hier meer over vertellen.
Alcoholvrije bruiloft

Alcoholvrije mixdrankjes 

Er zijn veel redenen waarom bepaalde mensen liever geen alcohol consumeren. Zo kunnen hier medische redenen voor zijn, vanwege zwangerschap, een afkeer voor alcohol of zelfs doordat alcohol voorheen misbruikt werd. Gelukkig zijn er tegenwoordig heerlijke alternatieven voor iedereen die geen alcohol drinkt. Een lekkere alcoholvrije cocktail is hier één van. Een andere benaming hiervoor, is mocktail. Dit zijn mixdrankjes waar juist geen alcohol voor gebruikt wordt, maar wordt bereid met frisdranken, vruchtensappen, siropen, fruit en uiteraard zonder andere alcoholvrije ingrediënten. Over de afgelopen jaren zijn mocktails zo populair geworden, dat er verschillende soorten varianten zijn. Heb jij geen idee welke mocktail zeker niet kan ontbreken op jouw bruiloft? Dan kun je zeker niet misgaan met een mocktail als Virgin on the Beach, wat de alcoholvrije variant van Sex on the Beach is. Een ander populaire drankjes zijn de Nojito en Caipirinha. 
Alcoholvrije bruiloft
 

Alcoholvrije drankjes aanschaffen

Wil jij ervoor zorgen dat je de beste mocktails kunt serveren? Dan kan het handig zijn om de mocktails te laten mixen door een iemand die hier ervaring mee heeft. Kun je hier niemand voor vinden? Dan is het raadzaam om recepten van de mocktails bij de hand te houden. Voordat je dit kunt doen, is het belangrijk dat je alcoholvrije drankjes van de beste kwaliteit bij de hand hebt. Heb je geen idee waar je dit kunt kopen? Dan kunnen wij de Alcoholvrijshop aanraden. Zo kunnen er verschillende soorten alcoholvrije dranken gekocht worden, zoals alcoholvrije wijn, alcoholvrije bier, alcoholvrije gin en daarnaast zijn er ook mocktail pakketten te vinden. Er is voor een ieder dus wat wils!
 
Kortom, niet iedereen drinkt tegenwoordig alcohol op een bruiloft, vanwege verschillende redenen. Het is dan fijn als er een alternatief is, zodat iedereen gezellig mee kan drinken. Er kan dan gekozen worden voor alcoholvrije cocktails, bier, gin of wijn. Heb je geen idee waar je alcoholvrije cocktails van hoge kwaliteit kunt vinden? Neem dan een kijkje op de website van Alcoholvrijshop!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips voor samenstellen menu

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Cocktailijsjes op jullie bruiloft

Gerelateerde bedrijven