De meest hippe tips voor jouw huwelijk « Huwelijk

De meest hippe tips voor jouw huwelijk

Huwelijk tips

Laten we voorop stellen dat je voor jouw eigen bruiloft het beste je eigen verhaal kunt gaan maken. Mensen moeten het herkennen en wat je vervolgens nog kunt doen is je eigen verhaal naast die van een andere bruiloft neer te leggen. Denk eens na over wat jij en je partner als een duo maken. Maak vanuit je eigen verhaal iets volledig origineels, persoonlijks en onderscheidend.

Denk bijvoorbeeld weer eens terug aan het moment waarop jullie elkaar ontmoet hebben, hoe je verloofd bent of hoe je de afgelopen jaren samen geleefd en beleefd hebt. Door middel van gedeelde interesses, gemaakte reizen en gedane avonturen met of zonder familie kom je uiteindelijk tot een prachtig verhaal om te presenteren op je huwelijksdag. Wat voor details je kunt overwegen voor jouw huwelijk wordt nu wat meer over verteld. 

Boeket huwelijk

De bruidsboeketten

Indien je voor een chique en stijlvolle bruiloft wilt gaan, is het een goed idee om voor minimalistische boeketten te gaan. 

Muziekverzoeken

Tijdens je bruiloft kun je ervoor kiezen om je eigen muziek en band te selecteren in de hoop dat je gasten er plezier van zullen ondervinden. Om je gasten nog meer te betrekken bij je bruiloft, vraag je de genodigden om hun favoriete nummer op een RSVP-kaart te noteren, of laat ze het in plaats daarvan naar jouw e-mailen. Verzamel alle nummer verzoeken in een afspeellijst en geef deze aan je DJ voor een verscheidenheid aan muziekhits waar gasten van zullen genieten.

Bruidstaart huwelijk

De Bruidstaart

Een traditionele bruidstaart is zo jaren 80. Laat daarom een taart maken met een accent dat past bij de sfeer en het thema van het feest

Routemap van de omgeving

Veel mensen organiseren de bruiloft op een speciale unieke plek die de stoutste dromen overtreffen. Als je bruiloft op een bestemming plaatsvindt die voor de gasten als onbekend terrein gezien wordt. Voeg dan een kaart toe van de regio of het gebied waar de bruiloft gehouden gaat worden. Zodoende kan men zichzelf wegwijs maken in de omgeving indien er een langer bezoek aan vast geplakt is. 

Registreer je huwelijk met crypto

Het huwelijk dient geregistreerd te worden, wat vaak in het lokale gemeentehuis in eigen land plaatsvindt. Sinds de komst van crypto die door vele mensen aanbeden wordt en waarbij mensen bijvoorbeeld fanatiek crypto als bobcoin kopen. Kun je tegenwoordig ook je huwelijk in de blockchain registreren. In India werd dit bijvoorbeeld al eens gedaan. Met behulp van een slim contract. 

Bitcoin kopen

Cadeau´s

Bij iedere bruiloft verschijnen er cadeau´s, giften of andere surprises voor het huwelijkspaar. Wat je niet vaak hoort of ziet maar wel een trend begint te worden, is crypto. Indien je als bruid of bruidegom verzot bent op crypto waarbij je bijvoorbeeld geregeld bezig bent met usdt kopen. Kun je de gasten verzoeken om crypto/cadeaubonnen als cadeau te geven. Er zijn verschillende websites welke cryptocurrency-cadeaubonnen verkopen.

Zoek er daarom een die er betrouwbaar uitziet, bij voorkeur goede recensies heeft en biedt wat je wilt, selecteer vervolgens het bedrag dat je wilt schenken en betaal ervoor. Na de betaling ontvang je een cadeaubon met het verzilverde bedrag dat er gestort is. De ontvanger oftewel het bruidspaar kan het cadeau inwisselen via bijvoorbeeld dezelfde website als waar de cadeaubon gekocht is om het verder af te handelen. 

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest hippe tips voor jouw huwelijk