De ideale rode wijnen voor het huwelijk « Huwelijk

De ideale rode wijnen voor het huwelijk

De keuze voor dranken kost wel wat tijd omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. Er kunnen cocktails aanwezig zijn, maar ook heerlijke wijnen zoals witte en rode wijn. Mocht je nu op zoek zijn naar de perfecte dranken tijdens je huwelijk. Lees dan verder.
Welke rode wijn voor je bruiloft

Dranken

Als je getrouwd bent en je viert een groot feest is het natuurlijk leuk om daar ook de juiste dranken bij te schenken. Vaak is het leuk om te starten met een welkomstdrankje. Je kan zelf uitkiezen wat jij leuk vindt om te schenken, ik zal je wat voorbeelden geven: een heerlijke champagne met bijvoorbeeld een smaakje er in of fruit. Je kan ook kiezen voor een leuke cocktail, zoals een dark & stormy, gin tonics of een old school mojito. Tijdens het feest zelf kan je het beste een assortiment kiezen. Het ligt natuurlijk aan je budget maar bier, wijn en fris doet het altijd goed op een feestje. Zorg voor de juiste wijnen en de standaard frisdrank. De frisdrank die je mee kan nemen in je assortiment zijn: cola, fanta, sprite, casis, bruisend water en plat water. Mocht je het iets kleiner willen houden kan alleen cola, fanta, bruisend water en plat water ook voldoende zijn.
Catering op je bruiloft

Keuze wijnen

Voor wijnen is het altijd net iets lastiger om te kiezen. Je wil tijdens je huwelijk natuurlijk een goede wijn, die voor iedereen lekker te drinken is. Er zijn zoveel verschillende soorten wijn dat dit vaak lastig is. Hier een aantal tips voor witte wijn: Vaak gaat een sauvignon blanc of verdejo altijd wel goed bij mensen. Sommige mensen houden van iets fruitige wijn en dan gaan ze voor een chardonnay. Bij een rode wijn kan je het beste gaan voor een merlot of een cabernet sauvignon. Dit zijn de bekendste druivensoorten, daarnaast is een Syrah ook vaak nog aan te raden. Wijn bestellen voor je huwelijk is het slimste, dan kan je vooraf eerst proeven welke je het lekkerst vindt. Voordat je de verkeerde wijn hebt tijdens je bruiloft.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Kies de beste horeca koelkast voor een onvergetelijke buitenbruiloft

Niet iedereen drinkt tegenwoordig ook op je bruiloft kan je hier rekening mee houden

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Bruiloftsceremonie in de buitenlucht

Gerelateerde bedrijven