3 originele ideeën voor een huwelijkscadeau « Huwelijk
Large_huwelijkscadeau_geven_bruidspaar

3 originele ideeën voor een huwelijkscadeau

Wanneer je echt een mooi cadeau wilt geven, dan raden wij het je absoluut aan om een gezamenlijk cadeau te geven. Mocht jij op zoek zijn naar een leuk gezamenlijk cadeau zoals een sauna, dan is dit artikel echt wat voor jou.

Een sauna van geweldige kwaliteit als huwelijkscadeau

In de vorige alinea vertelden we al dat het geven van een sauna absoluut een aanrader is. Mocht je dit cadeau met een grote groep willen geven, dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een sauna van topkwaliteit als cadeau geeft. Als dit is wat je zoekt, dan raden wij het je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Fonteyn’s sauna. Deze aanbieder heeft namelijk een zeer breed assortiment met sauna’s van topkwaliteit.
Fonteyn's Sauna

Mocht je een kijkje nemen op de website dan zullen je waarschijnlijk een aantal dingen opvallen. Zo is de website van deze aanbieder namelijk erg functioneel. Je kunt hier precies aangeven naar wat je op zoek bent. Denk hierbij aan het formaat van de sauna, het merk en het type dak. Hier ga je gegarandeerd de juiste sauna vinden voor het bruidspaar.

Een sterrenhemel in de sauna voor een romantisch effect

Trouwen staat natuurlijk in het teken van romantiek. Mocht jij er samen met je vrienden en familie voor willen zorgen dat het bruidspaar een romantische avond beleefd, geef dan een sterrenhemel cadeau! Deze Karibu sterrenhemel kan namelijk in het dak van de sauna geplaatst worden. Dit product is in 6 kleuren instelbaar en is verstelbaar door middel van een afstandsbediening. De sterrenhemel is natuurlijk absoluut een aanrader in een Fonteyn’s sauna.
Fonteyn's Sauna

Karibu luidsprekers om het af te maken

Het laatste cadeau dat je het bruidspaar naast de Fonteyn’s sauna kunt geven zijn de Karibu luidsprekers. Dit zijn luidsprekers speciaal ontworpen voor sauna’s en infraroodcabines. Het vermogen van de luidsprekers is 30 watt en dit product is bestand tegen temperaturen tot en met 110 graden Celcius. Dankzij dit product kan het bruidspaar romantische muziek opzetten. Dit in combinatie met de sterrenhemel en de heerlijke temperatuur van de sauna is absoluut een geweldig cadeau.

Foto boven: Bryan Schneider / Pexels

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_geld_huwelijkscadeau_robrotgers

Geld als huwelijkscadeau

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Large_huwelijkscadeau_kopen

De top vijf gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Gerelateerde bedrijven