5 originele ideeën voor het perfecte huwelijkscadeau « Huwelijk

5 originele ideeën voor het perfecte huwelijkscadeau

Het gaat dan om de cadeaus die iedereen vaak geeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde producten, zoals een snijplankje met de namen van de echtpaar erop. Zeker voor goede vriendinnen is het dan leuk om met een origineel cadeau aan te komen, dus daarom hier een aantal tips.
Huwelijkscadeau
Foto: Natasha Fernandez / Pexels

1 Wijn

Drank kan een beetje een afgezaagd cadeau zijn. Veel mensen geven het als cadeau, waardoor het snel een beetje standaard is. Toch kun je het erg leuk maken om toch wijn te geven. Denk bijvoorbeeld aan een fles met daarop een foto van jullie samen op een erg leuk moment. Daarnaast is ook een goede rode wijn een leuk cadeau om te geven. Hierbij kies je dan niet direct voor een goedkope fles uit de supermarkt, maar doe je echt je best om een goede wijn te kiezen. Een voorbeeld van een goede rode wijn is de rode merlot wijn.

2 Bedenk een goed verhaal

Als je misschien toch niet zo goed bent in een origineel cadeau verzinnen, dan helpt een goed verhaal altijd. Als je een leuk praatje kan houden bij je cadeau, dan herinneren mensen dit vaak. Het cadeau krijgt dan ook een extra betekenis en daardoor is het natuurlijk een stuk leuker. Hebben jullie bijvoorbeeld na een avond met iets teveel wijn een leuke herinnering beleeft, dan kun je diezelfde wijn cadeau geven en het verhaal van toen er bij vertellen.

3 Servies

Servies is altijd een goed huwelijkscadeau. Veel mensen denken er niet aan om dit cadeau te geven, maar toch iets iedereen er vaak wel blij mee. Denk bijvoorbeeld aan leuke wijnglazen. Daar kun je vaak niet genoeg van in huis hebben. Deze kun je dan bijvoorbeeld ook weer afstellen met bijpassende borden en servetten, waardoor alles in een leuke sfeer komt.
Servies als huwelijkscadeau

4 Een naambordje

Als je eenmaal getrouwd bent, krijg je vaak ook een andere achternaam. Niets is dan leuker om dit met iedereen te kunnen delen. Het is daarom een leuk idee om een naambordje cadeau te doen, die je vervolgens bij de voordeur kan ophangen.

5 Een reistas

Het huwelijkspaar gaat uiteraard op huwelijksreis en daar heb je natuurlijk een goede koffer of reistas voor nodig. Een goede tas of koffer komt eigenlijk altijd wel goed van pas en is een cadeau waar je ook echt iets aan hebt.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hoe voorkom je trouwstress

Dit zijn 15 originele huwelijkscadeaus

De allerleukste huwelijkscadeaus om te geven

Koop het ideale huwelijkscadeau

Gerelateerde bedrijven