Dark_loader
Vette hap op je bruiloft « Huwelijk
Large_snack_bruilof

Vette hap op je bruiloft

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Bruiloft / Feest

0

Reacties

Na een avond flink feesten en de nodige alcoholische drankjes zeggen wij “ja” tegen een smakelijke snack. En we zijn niet de enige! Steeds meer bruidsparen gaan voor een zak friet of broodje hamburger tegen het einde van het feest. Mjammm!

Nee, het is niet erg gezond en nee, vroeger werd deze vette hap op je bruiloft vast niet gewaardeerd. Hebben wij even geluk dat we in een tijd leven waarin dat wèl gewoon kan.
Foto Braned
Foto: Foto Barend

Late night snack

Veel bruidsparen gaan voor een late night snack aan het einde van het feest. Het diner is dan alweer even geleden en ondanks de hapjes tussendoor, lusten veel gasten nog wel iets voor ze weer in de auto stappen. In sommige streken is het 'oprot broodje' (aardiger bedoeld dan het klinkt) zelfs een waar begrip. Steeds meer stellen gaan echter voor een warme hap tegen sluitingstijd. Vooral de puntzak met friet is erg populair, maar ook ander comfortfood als pizza valt vaak goed in de smaak.

Broodje met

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het broodje te behouden, maar te vullen met iets spannenders dan gewoon broodbeleg. Een broodje hamburger, kebab, beenham of kroket gaat er bij de meesten wel in.

Ook leuk, zorg voor een kraam of foodtruck bij de deur. Zo hebben je gasten de optie om iets te eten, maar kunnen ze er net zo gemakkelijk voorbij lopen als ze genoeg hebben gehad. Denk aan een bbq, hotdogs of kibbeling, een mobiele snackmuur of een loempiawagen.
Kim Kroeze Fotografie
Foto: Kim Kroeze Fotografie

Zoet alternatief

Geen zin in een vette hap, maar wel behoefte aan een portie suiker? Misschien zijn poffertjes, een donut of tompoes een goede afsluiter.

Voor we iedereen de ongezonde kant op sturen; er zijn ook zeker gezondere alternatieven. Denk aan luxe sandwiches met gezonder beleg of een smakelijke soep.

Door Rinske Bosma
Foto boven: Dreamy Elk

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven