Trouwen op een betoverend landgoed in Twente « Huwelijk

Trouwen op een betoverend landgoed in Twente

Het landgoed vormt de perfecte setting voor jullie huwelijksdag. Een buitenlocatie, waarbij het prachtige decor is samengesteld uit een sfeervol landhuis met koetshuis, een romantisch prieel op het frisgroene grasveld en zingende vogels in de omringende bomen. Op deze open plek in het bos houdt de natuur zijn adem in en wacht, op dat ene bijzondere moment: het ‘ja ik wil’ van bruid en bruidegom.

Jullie bruiloft in stijl

Vanaf de huwelijksvoltrekking en het aansnijden van de bruidstaart tot en met de receptie, een sfeervol diner, en het intieme of juist daverende feest dat daarop volgt. Niks is bij Landgoed Den Vossenbosch standaard! Hier worden sprookjes op maat gemaakt. Van klassiek tot festival tot sprookjesachtig ‘duizend-en-één-nacht’ en van Ibiza-style (inclusief zwembad!) tot een Italiaanse bruiloft met lange, witgedekte tafels in het gras, waar jullie heerlijk genieten van een voortreffelijk diner.

De dag vult zich met het zachte gerinkel van glazen die proosten, en het ontspannen gelach van jullie familie en vrienden terwijl jullie een dansje wagen op de dansvloer. En terwijl de zon ondergaat, ontsteken wij de sfeervolle verlichting zodat het feest nog tot in de kleine uurtjes door kan gaan. 

Jullie hoeven deze dag alleen maar te genieten...

Reageren

Gerelateerde artikelen

De leukste zomerse trouwideeën

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven