Meerdaagse bruiloft « Huwelijk

Meerdaagse bruiloft

Er kunnen verschillende redenen zijn om je bruiloft over twee dagen te verspreiden. Misschien trouwen jullie het liefst samen in zonnig buitenland, maar wil je de bruiloft ook graag vieren met je vrienden en familie in Nederland. Of gewoon omdat Nederland bekend staat om zijn vele festivals en jullie daarom een echte festival wedding willen. Ongedwongen, vrolijke aankleding, foodtrucks, lampionnen, vuurkorven, veel muziek en kamperen.

Twee culturen

Het kan ook zijn dat jullie een verschillende afkomst hebben met eigen gewoontes en op beide manieren een bruiloft willen vieren. Daarnaast is het gewoon geweldig om alle tijd te hebben voor wat je in je hoofd hebt en extra lang te genieten.

Ook leuk, je kunt voor de twee dagen een verschillend thema kiezen, waardoor je twee keer de show steelt met je jurk en aankleding. Ook kun je gaan voor twee locaties. Houd wel rekening met een eventuele overnachting voor je gasten. Bedenk ook van te voren op wat voor dagen jullie de bruiloft vieren, want je gasten moeten wel twee dagen vrij houden.

De indeling

Je kunt gaan voor een pre-wedding feest en de dag erna trouwen. Het voordeel hiervan is dat je de eerste dag kunt vieren in feestkleding, maar pas de tweede dag je grote entree maakt in 'de jurk'. Zo blijft deze voor iedereen nog even een verrassing. Nadeel zou kunnen zijn dat je niet tot in de late uurtjes door kunt feesten, omdat je de volgende dag fris en fruitig voor het altaar wilt verschijnen. Draai je de twee dagen om, dan blijft je jurk geen verrassing, maar kun je het op het feest wel zo laat maken als je zelf wilt.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: lovesussexweddings.co.uk

Trouwartikelen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven