Trouwen bij Volvo Trouwauto « Huwelijk

Volvo Trouwauto

Mendelssohnlaan 24
3781 HW Voorthuizen

06 46405999
paullups@live.nl
www.volvo-trouwauto.nl

Jullie trouwdag compleet maken?
Word zorgeloos vervoerd in een Volvo Amazon.

Zijn jullie op zoek naar een klassieke trouwauto? De Volvo Amazon 122S met 4 deuren en rode leren bekleding uit 1963 is het vleugje vintage dat jullie bruiloft compleet maakt!

Trouwen is iets speciaals en als bruidspaar willen jullie uiteraard kunnen uitkijken naar een bijzondere en zorgeloze dag. Met een ritje in deze oldtimer trouwauto zijn jullie verzekerd van comfortabel trouwvervoer en een brede glimlach na afloop!Volvo Trouwauto

Paul Lups, eigenaar en chauffeur van Volvo Trouwauto, rijdt al jarenlang door heel Nederland en soms België om bruidsparen blij te maken met zijn klassieke trouwvervoer. Mijn standplaats is Voorthuizen, mooi centraal gelegen in het midden van Nederland.

Onvergetelijk trouwvervoer

Met mijn uitgebreide ervaring weet ik hoe je een trouwerij succesvol laat verlopen. Met onze behulpzaamheid, enthousiaste karakter en inlevingsvermogen zetten wij ons keer op keer in voor hetzelfde doel: bruidsparen voorzien van een onvergetelijke dag met een unieke trouwauto. Volvo Trouwauto Paul Lups

In overleg zijn de mogelijkheden eindeloos bij Volvo Trouwauto! Zo is de bruidsauto te huren met of zonder chauffeur, dus willen jullie zelf rijden, ook dat is geen enkel probleem en is op afspraak ook een gratis proefrit mogelijk!

Wat jullie wensen ook zijn, ik pas me graag aan om jullie van een mooie bruiloft te voorzien. Neem contact op en maak jullie trouwdag compleet met deze klassieke trouwauto.

Voor recensies, kijk eens op Google onder mijn naam Paul Lups.

"Wat een gigantische mooie trouwdag hebben wij gehad mede door de prachtige auto. We hebben met heel veel plezier rondgereden in deze mooie wagen. Ook de service en contact waren perfect. Grote klasse voor de verhuurder!"

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven