Trouwen bij Bode Lux « Huwelijk

Bode Lux

Groen-blauwlaan 52
2718 JA Zoetermeer

06 45716473
info@dodgeramtrouwauto.nl
www.dodgeramtrouwauto.nl

Uw dag, onze auto

Wij zijn Bode Lux, verhuurder van de witte Dodge Ram 1500 Longhorn én bezorger van een glimlach. We verhuren de trouwauto met chauffeur voor een onbezorgde trouwdag waarin we ons dienstbaar opstellen.

Trouwauto Zuid Holland

Deze unieke en stoere trouwauto is de meest veelzijdige en praktische uit de branche:

  • We komen vrijwel overal. Of dat nu op het strand, in het bos of in een weiland is, met de 4×4 wielaandrijving is heel veel mogelijk.
  • We hebben een aantal praktische oplossingen in de cabine verwerkt.
  • Dit zeldzame exemplaar beschikt over luxe, comfort én een zee van ruimte voor het bruidspaar en alle bagage. In ieder seizoen inzetbaar

Bode Lux Dodge ram trouwauto Zuid Holland

 Een pick-up als trouwauto!

Deze witte Dodge Ram 1500 met Longhorn uitvoering is een combinatie van een kracht en luxe, maar is ook enorm praktisch. Naast het imposante uiterlijk heeft de auto maar liefst 400 pk die uit een 5.7liter HEMI V8 motor komt. Dat klinkt al spannend als je hierin aan komt rijden.

Maar van binnen is het pure luxe! En prachtig interieur afgewerkt met echt hout en premium leer. En dan nog de ontelbare luxe opties en handige tools die het bevat voor een extra fijne trouwdag. We verhuren de trouwauto met chauffeur voor een onbezorgde trouwdag waarin we ons dienstbaar opstelen. 

***Doe vooral een datumcheck om zeker te zijn van deze populaire trouwauto op jullie trouwdag!***

“Supergave auto! Prachtig van binnen en van buiten. Ook een leuk detail is de mogelijkheid om je boeket in de auto mee te nemen, daar is namelijk een speciaal plekje voor! Ook mogelijk te versieren, helemaal top!”

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar de perfecte trouwauto? Dit zijn de opties

3 originele ideeën voor trouwvervoer op een bruiloft

Op zoek naar een trouwauto

Trouwauto kiezen: 4 praktische tips

Gerelateerde bedrijven