Trouwen bij Huis van Marle « Huwelijk

Huis van Marle

Polstraat 18
7411 KB Deventer

0570 612826
info@hotelhuisvermeer.nl
www.hotelhuisvermeer.nl

‘Ja’ zeggen op de mooiste trouwlocatie in het historische hart van Deventer?

Het Huis van Marle is betoverend

Een oase van gastvrijheid in het stadshart van Deventer. Historisch. Inspirerend. Een verrassende plek om stijlvol in het huwelijk te treden. Om een onnavolgbaar huwelijksfeest te vieren met familie en vrienden. Of een bruisende receptie te geven. En na het feest romantisch te overnachten in onze Studio Suite.

In de historische woning van Mr. H.F. van Marle, die in 1865 burgemeester van Deventer werd. Welkom in het Huis van Marle. Het beste dat Deventer te bieden heeft! In dit bijzondere decor zeg je JA! in stijl.
Trouwen in Deventer

Het ja-woord dat je hier geeft is voor áltijd

Met het fraaie historische interieur is het Huis van Marle echt een unieke, sfeervolle en magische trouwlocatie. Het ja-woord dat je hier geeft is voor áltijd! Dat geldt ook voor een geregistreerd partnerschap natuurlijk. Helemáál als je hier ook je toost, huwelijksdiner of zelfs trouwfeest organiseert. Want in het veelzijdig gastvrije Huis van Marle zeg je JA! in stijl. Dat maakt jouw verbintenis onvergetelijk!
Trouwen in Deventer

Wát je ook wilt vieren

Het Huis van Marle is overigens niet alleen voor een huwelijksfeest. Ook als ná je huwelijk wat te vieren hebt vind je bij ons alle mogelijkheden. Een sfeervol feest in klein of groot gezelschap? Een intiem diner, sprankelende toost of zakelijk overleg? Verstild te genieten van een high tea? Dineren aan één lange tafel of informeel van ‘fingerfood’ genieten? Het kan allemaal.

Het prachtige Huis van Marle is het inspirerende decor voor al je gelegenheden. Wát je ook in stijl wilt vieren, beklinken of bepreken; bij ons heb je álle mogelijkheden. En ons gastvrije team zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Vier het leven!
Trouwen in Deventer

Feesten in stijl

Vier het leven op een bijzondere plek. Met vrienden, familie of collega’s. Besloten feest, ontvangst, presentatie of een sprankelende wine & dine… Of je nou een lustrum, (huwelijks)verjaardag, jubileum, promotie of zómaar een gelegenheid te vieren hebt: bij het stijlvolle Huis van Marle maak je het écht uniek.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven