Trouwen bij Jan Wiersma Professioneel Spreker « Huwelijk

Jan Wiersma Professioneel Spreker

Westercluft 63
8332 AC Steenwijk

06 81439317
contact@janwiersma.info
www.janwiersma.info

Samen de toekomst in gaan!

Ik ben Jan Gerlof Wiersma. Sinds 1 november 2015 Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand te Staphorst. Daarnaast ook trouwambtenaar in gemeenten buiten Staphorst.Jan Wiersma Trouwambtenaar

Ik ben gehuwd en samen met mijn vrouw Liesbeth hebben we 6 kinderen. Ik ben ruim 25 jaren directeur geweest van een kindcentrum (basisschool en peuterspeelzaal) te Steenwijk. Mijn hobby’s zijn sporten (hardlopen, racefietsen en schaatsen), lezen en wandelen.

Ik houd ervan om met mensen om te gaan. Ik ben geïnteresseerd in jullie, ben flexibel en positief ingesteld. Ik zie er dan ook naar uit om met jullie in gesprek te gaan.

Buiten de wettelijke formaliteiten, die  uitgevoerd moeten worden, wil ik zoveel mogelijk rekening houden met jullie wensen. Het moet een ceremonie worden die bij jullie past. Persoonlijke aandacht,  fijngevoeligheid en een flinke dosis humor zijn ingrediënten die in de huwelijksvoltrekking  niet zullen ontbreken. Maar ook aandacht voor jullie familie, vrienden, kinderen  en genodigden hoort daar bij.Jan Wiersma professioneel spreker

Ter voorbereiding hebben we een persoonlijk gesprek, het liefst bij jullie thuis. Jullie maken mij jullie wensen kenbaar en we nemen de hele plechtigheid door, zodat jullie op de dag zelf, je ontspannen zult voelen als jullie naar de trouwzaal gaan.

Meer van mij weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak. (06 81439317)

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Overijssel

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven