Trouwen bij De Zwarte Silo « Huwelijk

De Zwarte Silo

Zuiderzeestraat 2
7411 MC Deventer

0570 234087
info@zwartesilo.nl
www.zwartesilo.nl

Trouwen en feesten bij De Zwarte Silo

De Zwarte Silo is een graansilo uit 1924 in het Havenkwartier in Deventer. Vroeger een plek waar dokwerkers noeste arbeid verrichtten, nu dé gelegenheid waar je uitgaat en de leukste feesten organiseert. Beleef de unieke ambiance van deze bijzondere en fotogenieke locatie!

Het gebouw bestaat uit drie sfeervolle ruimtes met elk een eigen industrieel karakter en authentieke sfeer. De Zwarte Silo is een officiële trouwlocatie en is daarmee uitermate geschikt om jullie trouwdag te beleven.
Trouwen bij De Zwarte Silo in Deventer

Bruiloft op maat

De ceremonie kun je binnen houden in het pakhuis of bij lekker weer buiten op het grote (drijvende) terras aan het water. Dineren kun je zowel binnen als buiten doen. Het pakhuis leent zich ook uitstekend voor een receptie of een groot avondfeest, je kunt de ruimte net zo inrichten als je wilt en alle faciliteiten voor een onvergetelijk feest zijn aanwezig.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van jullie bruiloft op onze locatie? Wij denken graag met jullie mee over de invulling en bieden arrangementen op maat. Hopelijk tot snel in De Zwarte Silo!

(Foto's trouwshoot door Peter Lammers)

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven