Trouwen bij Yardena Golverdingen YAJA Fotografie « Huwelijk

Yardena Golverdingen YAJA Fotografie

Ferdinand Bollaan 8
3411 VB Lopik

06 46615281
info@yardenagolverdingen.nl
www.yardenagolverdingen.nl

AWARD WINNING:Yardena Golverdingen YAJA Fotografie

Een award winning fotograaf op jullie bruiloft?!
Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Yaja Fotografie

Puur, oprecht en ongedwongen zijn de kernwoorden van mijn style van fotografie. Ik leg jullie liefde op een bijzondere manier vast, geen gemaakte plaatjes en staatsieportretten, maar pure en echte beelden vol met liefde en emoties. Ook tijdens jullie grote dag fotografeer ik de sfeer en emoties van jullie daggasten en ook dit gaat allemaal op een “echte” en ongedwongen manier.

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Voorafgaand aan jullie bruiloft zullen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. Ik vind het erg belangrijk voor zowel jullie als bruidspaar als voor mijzelf als fotograaf om een leuke klik met elkaar te hebben. Een fotograaf gaat immers een gehele dag met jullie op pad en wel op de belangrijkste dag in jullie leven. Dan is een klik een van de belangrijkste dingen, en ook is het natuurlijk bijzonder leuk om elkaar op deze manier een beetje te leren kennen.

Tijdens het gesprek bespreken we al jullie wensen en mijn ervaringen, laat ik veel mogelijkheden zien en neem ik voorbeeldmateriaal (albums e.d.) mee, zodat jullie precies weten wat er allemaal kan. Aan de hand hiervan ontvangen jullie een persoonlijke offerte met alle besproken opties. Een bruidsreportage is al mogelijk vanaf € 1250,-

Yardena Golverdingen

GRATIS PRE WEDDING SHOOT

Zijn jullie akkoord gegaan met de offerte dan gaan wij met elkaar een samenwerking aan en ontvangen jullie van mij een GRATIS pre wedding shoot. Deze shoot zullen wij redelijk snel plannen na het kennismakingsgesprek.

Op deze manier kunnen we elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie er precies achter komen hoe mijn werkwijze zal zijn en ontvangen jullie daarvan een prachtige selectie foto’s. Deze foto’s kunnen naar wens bijvoorbeeld weer gebruikt worden voor jullie trouwkaart.

En zo zijn er nog plenty mogelijkheden waar ik jullie heel graag over vertel. Benieuwd naar meer? Enthousiast geworden? En wil je weten of jullie bijzondere datum nog beschikbaar is? Stuur mij dan zeker even een mailtje! Ik hoor heel graag van jullie!

“You are beautiful, just the way you are”

Liefs Yardena

Gerelateerde artikelen

Large_trouwmagazine_huwelijk-in-utrecht

Trouwen in Utrecht

Gerelateerde bedrijven