Zet je gasten in als fotograaf! « Huwelijk

Zet je gasten in als fotograaf!

Een professionele fotograaf maakt natuurlijk super mooie foto’s, maar de fotograaf ziet natuurlijk ook niet alles. Geef daarom jouw gasten een wegwerpcamera van LocoMix als trouwbedankje. Met deze wegwerpcamera kunnen je gasten zelf foto’s maken van alle intieme momenten die de fotograaf niet ziet.  Op deze manier krijg je spontane foto’s waarmee je later nog kan nagenieten van een van de mooiste dag van jouw leven.

Een unieke kijk op jullie huwelijk

Wat je ook kunt doen is je gasten vragen om de camera’s na afloop in te leveren. Hier kun je vervolgens zelf de mooiste foto’s uitkiezen en misschien zelfs opsturen voor een origineel trouwbedankje waar je gasten aan hebben meegeholpen. Dit zorgt voor een unieke blik op jouw huwelijk.

Trouwbedankjes

LocoMix zorgt al meer dan 10 jaar voor de meest originele huwelijksbedankjes. Naast de wegwerpcamera hebben zij nog veel meer originele huwelijksbedankjes zoals bijvoorbeeld het bedrukte snoepgoed of de Delfts blauwe bedankjes. Kijk voor nog meer originele trouwbedankjes en trouwkaarten op www.locomix.nl.

Like LocoMix op Sociale Media

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van nieuwe trouwkaarten en huwelijksbedankjes, nieuwe ontwerpen, lees inspirerende blogs en doe mee met winacties! Wil je inspiratie opdoen voor de mooiste dag uit jouw leven? Volg ons dan op Pinterest en Instagram! 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hartelijk bedankje

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

De leukste zomerse trouwideeën

Bedankjes op je huwelijk: hoe maak je het origineel?

Gerelateerde bedrijven