De leukste huwelijkspresentjes voor gasten! « Huwelijk

De leukste huwelijkspresentjes voor gasten!

Wat je aan de gasten meegeeft mag persoonlijk zijn en vooral een impressie zijn van jezelf als bruidspaar. De vraag is dan in welke vorm je dit gaat gieten. De bekende zakjes snoep of toch iets originelers?

Presentjes

Om alvast na te denken over welk type presentje je wilt kiezen, kun je hier alvast een paar van de meest gebruikte soorten presentjes zien:

Zoetigheid

Dit is toch wel het bekendste en meest voorkomende presentje dat er bestaat. Vaak genoeg zie je ze al liggen op de tafel naast de uitgang voor vertrek, om maar een paar te noemen: rolletje pepermunt, doosje snoepjes, zakje bonbons, koekjes, noem het maar op.

Drinkwaar

In plaats van eetwaar (dus zoetigheid) is drinkwaar ook een veel voorkomend presentje. Bijvoorbeeld theezakjes of koffiepads worden leuk gepresenteerd in een bedrukte verpakking zoals een zakje, blikje of een houten kistje met een bedankje in tekst of beeld.

Servies of glaswerk

Wat ook een mooie klassieke presentatie is glaswerk dat speciaal is gegraveerd voor de gasten. Ditzelfde kun je eigenlijk doen met ieder type van glas, aardewerk of porselein zoals een koffiekopje of schoteltje.
Huwelijkspresentje
Foto: Ana Paula Lima van Pexels

Gebruiksvoorwerp

Ook leuk zijn kleine gebruiksvoorwerpen om cadeau te geven. Het is origineler en je kunt het goed laten bedrukken door een specialist die dit soort drukwerk aanbiedt. Hierbij kun je denken aan speeltje, een miniatuur gebruiksvoorwerp zoals een gietertje, om maar even iets geks te noemen.

Laat het drukken!

Het leuke aan personaliseren is dat je bijna elke impressie van jezelf als bruidspaar kunt laten drukken. Dit kan een foto zijn of een bedankje in tekst. Maar ook het materiaal wat je gaat inzetten om het op te laten drukken is zeer veelzijdig.

Er zijn meerdere typen van drukkers die hun drukwerk kunnen plaatsen op meer dan alleen maar papier. Veel materiaal waar ook op gedrukt wordt is textiel als in t-shirts, sjaaltjes en petjes, maar ook servies en glaswerk is helemaal hot. Je kunt de gasten een bedrukt of gegraveerd glas kado geven met een tekst of foto van jezelf als bruidspaar.

Naast het materiaal kun je ook denken aan de verpakking van iets leuks om als presentje te geven, een mooi kistje speciaal voorzien van een afbeelding of mooie zelfgeschreven tekst waar je de gasten van je huwelijksfeest mee bedankt.

Hiermee kun je de gasten een blijvende herinnering geven aan jouw bruiloft!

Foto boven: Kim Stiver van Pexels

Reageren

Gerelateerde bedrijven