Trouwkaarten en bedankjes zelfde stijl « Huwelijk

Trouwkaarten en bedankjes zelfde stijl

Om ervoor te zorgen dat alles bij elkaar past, wordt er vaak voor een bepaald thema of bepaalde kleuren gekozen. Deze kleuren staan dan centraal de gehele bruiloft; van trouwkaart tot bloemschikking. De kleuren die je op de trouwkaart gebruikt komen terug op de bruiloft en natuurlijk ook op de bruiloft bedankjes. Het mooiste is natuurlijk om hetzelfde ontwerp te gebruiken op de trouwkaarten en de huwelijksbedankjes!

Ontwerp voor hippe trouwkaarten en bedankjes: Rustic Garden

In deze tijd van het jaar kiezen bruidsparen vaak voor een winters thema met warme kleuren. LocoMix heeft een nieuw ontwerp gelanceerd wat hier goed bij past. De kleuren zijn allemaal heel verschillend, maar passen toch allemaal goed bij elkaar. Ze hebben het ontwerp Rustic Garden genoemd, omdat er in het ontwerp gebruik wordt gemaakt van fris groene blaadjes en fel rode bloemen. Warme kleuren van de natuur. Het geheel straalt rust uit, en in combinatie met wit past dit ontwerp prima bij een rustige bruiloft in een mooie tuin. Het klassieke, vintage lettertype en waterverf achtige bloemen geven trouwkaarten een romantische uitstraling.

Trouwkaarten

Huwelijksbedankjes met het nieuwe ontwerp

De bruiloft bedankjes van LocoMix hebben ook allemaal een versie met dit specifieke ontwerp. Met een bijpassend lint worden de bedankjes een leuk geheel. Om de bruiloft helemaal af te maken, zet je de bedankjes op een bedanktafel. De bedanktafel kun je leuk aankleden, helemaal in de stijl van de bruiloft. Met het ontwerp Rustic Garden kun je ook nog extra elementen gebruiken die ook bij de kleuren van het ontwerp passen.

Gebruik bijvoorbeeld takken om de bedanktafel mee op te vrolijken; takken met dezelfde kleuren als die in het ontwerp zitten. Dit om er een geheel van te maken. De bruiloft bedankjes kun je nog leuk presenteren op een etagère en op deze manier sluiten jullie de bruiloft op een leuke en chique manier af. Een manier die volledig past bij het gehele thema.

Huwelijksbedankjes

Reageren

Gerelateerde artikelen

Weinig vrienden, toch een fantastische huwelijksdag: zo doe je dat!

Hoe drukwerk kan bijdragen aan de sfeer van je bruiloft

My M&M's als bedankjes

Jullie trouwplannen delen via social media

Gerelateerde bedrijven