Gepersonaliseerde bedankjes « Huwelijk

Gepersonaliseerde bedankjes

Hebben jullie echt weinig budget of geven jullie het geld liever ergens anders aan uit? Kies dan voor een goedkoop bedankje van LocoMix. In deze categorie kun je kiezen uit o.a. Bedrukt Snoepgoed, bijvoorbeeld bolle lollies, vruchtenhartjes in verschillende maten, pepermuntjes in verschillende maten, cafe noir koffiekoekjes en likkoekjes.

Bekijk op de website ook eens de categorie bedankjes huwelijk goedkoop onder 1 euro hier kun je ook kiezen voor onder andere de Mini Pillow Box met gepersonaliseerde sticker en de LoveSweets met gepersonaliseerde wikkel. Voor elk budget zijn er leuke originele en persoonlijke bedankjes te vinden!

Goedkope bedankjes met snoepgoed

Is het budget voor jullie bruiloft net iets ruimer, maar wil je nog steeds letten op het geld dat je gaat uitgeven aan de bedankjes die jullie weggeven aan de gasten? Dan kun je ook kiezen voor bedankjes huwelijk goedkoop tussen de 1 en 2 euro. Jullie kunnen genoeg genieten, want het is heel fijn om je niet te hoeven bekommeren om het geld als de bedankjes goedkoop zijn. Ook hier zitten heel wat bedankjes tussen die snoepgoed bevatten.

Goedkope bedankjes zonder snoepgoed

Maar als je juist wilt gaan voor een bedankje zonder snoepgoed, dan kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld Flowerbags bedankjes weg te geven. De Flowerbags zijn zakjes die confetti bevatten in de vorm van bloemetjes. Maar het leuke aan de confetti is, deze bestaat uit bloemzaadjes, dus de confetti kun je ook nog planten in de grond. De topkaart van de Flowerbags kan helemaal naar wens gepersonaliseerd worden. Ook de Delfts Blauwe beeldjes, Jojo en de Wedding Matches lucifers vallen in de groep tussen de 1-2 euro. Ook al deze bedankjes kun je personaliseren, dus deze zijn extra leuk als persoonlijk bedankje.
Lucifer bedankjes

Bedankjes tussen de 2 en 3 euro

Als laatste categorie heeft LocoMix ook nog de bedankjes huwelijk goedkoop tussen de 2 en 3 euro. Bij deze bedankjes kom je wel in het duurdere segment, omdat het geen standaard bedankjes zijn. Het is ook belangrijk dat als jullie voor bedankjes kiezen in deze categorie dat jullie budget wat hoger is.

Ook in deze categorie zijn er bedankjes met snoepgoed te vinden, maar als je meer een vintage bruiloft als thema hebt, zijn de Typewriter Magnets huwelijksbedankjes een hele leuke toevoeging voor jullie thema bruiloft. Het doosje van deze huwelijksbedankjes kan helemaal naar wens gepersonaliseerd worden en als jullie ook een trouwkaart hebben besteld bij LocoMix, dan kun je de huwelijksbedankjes in hetzelfde ontwerp aanvragen.

Op de website van LocoMix kun je nog veel meer huwelijksbedankjes vinden, zij hebben meer dan 50 verschillende unieke huwelijksbedankjes.

Reageren

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

Gepersonaliseerde trouwbedankjes: unieke ideeën voor bedrukte geschenken

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

Hartelijk bedankje

Gerelateerde bedrijven