Luxe bedankjes met snoepgoed « Huwelijk

Luxe bedankjes met snoepgoed

Zo kunnen jouw familie, vrienden en collega’s nog  eens lekker nagenieten van jullie mooiste dag.

Candy Cube

Bedank jullie gasten met een zoet bedankje: de Candy Cube. Deze transparante Cube kan worden gevuld met een vulling naar keuze: Oud Hollandse Mix, Love Harten, Jelly Beans (..in alle kleuren van de regenboog) en nog veel meer lekkers.  Je bepaalt zelf de hoeveelheid vulling die in de Cube moet.   Heb je een andere idee hoe de Candy Cube gebruikt kan worden?  Wij kunnen de bedankjes ook leveren zonder vulling.

Candy Jar

Een bedankje in de vorm van een snoeppotje: de Candy Jar.  Iedereen kent deze snoeppotten en had er vroeger of zelfs nu nog eentje in huis staan.  Nu zijn ze ook verkrijgbaar als huwelijksbedankjes.  Op de deksel van het potje komt een ronde sticker met daarop een door uw gekozen ontwerp met bedanktekst. Hoe leuk is dat? Ook voor dit bedankje geldt dat wij deze kunnen leveren zonder vulling.

Tip: vraag een ‘gratis’ digitale proefdruk aan van één van de huwelijksbedankjes. Tegen een meerprijs is het ook mogelijk om een demo of een echte proefdruk van de bedankjes te krijgen. Waar wacht je nog op?

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hartelijk bedankje

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

De leukste zomerse trouwideeën

Bedankjes op je huwelijk: hoe maak je het origineel?

Gerelateerde bedrijven