Bedankjes om van te smullen! « Huwelijk

Bedankjes om van te smullen!

Nieuwsgierig? Vraag gratis een digitale proefdruk aan om te kijken hoe jouw huwelijksbedankjes met persoonlijk ontwerp eruit gaan zien! Op basis hiervan kun je bepalen of je jouw ontwerp nog wilt verbeteren, zodat je op jouw bruiloft een perfect bedankje kunt uitdelen.

Lovesweets

De naam zegt het al: sweets! Snoepjes! Wie houdt er nou niet van snoepjes? Laat jouw gasten onderweg naar huis nog even verder smikkelen van de rol met 7 lekkere sweets. Ze zitten in een roze omwikkeling met daarop een tekst met ontwerp naar keuze! Ga jij voor een lekkere gekke confettiprint of een mooie, elegante tekst?

Mint to be

Hoe leuk is deze naam: mint to be! Heel toepasselijk voor jullie bruiloft! Ontwerp zelf de wikkel voor de pepermuntjes en je hebt een super verfrissend huwelijkscadeau.

Tic tac boekje

Tic Tacs, wie kent ze niet? De kleine bekende mintjes in een doosje waarvan eentje eigenlijk niet genoeg is... Met een persoonlijk kaartje eromheen heb jij jouw eigen Tic Tac boekje en bedank je de gasten op een leuke manier. Een leuk kleinigheidje en verfrissende bedankjes om weg te geven!

Gumball bedankje (kauwgomballen automaat)

Een kleine kauwgomballenautomaat als huwelijksbedankje, hoe origineel is dat? Het automaatje zit vol vrolijk gekleurde ouderwetse kauwgomballen en je kunt er je eigen persoonlijke bedankkaartje aan hangen. Schattig!

Nieuwe trouwcamera’s

Laat jouw bruiloft vastleggen vanuit het gezichtveld van jouw gasten. Met de Silver Hearts of de Vintage camera krijg je unieke foto’s van jouw mooiste dag.  Verzamel aan het eind van de dag de camera’s, laat de rolletjes ontwikkelen en bekijk nogmaals alle geweldige foto’s van deze dag.

Daarnaast zijn de Candy Cube en de Mini Mail box ook twee unieke producten. De Candy Cube is een schattig doosje die kan worden gevuld met snoepgoed en wordt voorzien van een  persoonlijke sticker. Deze wordt op de voorkant van het bedankje geplakt. De Mini Mail Box is een kleine brievenbus met daarin een bedankkaartje en een lekkere snoepgoed. Bijvoorbeeld Jelly Beans, Oud Hollands snoepgoed of Choco Pastilles kunnen ermee worden gevuld.

Elke maand kans op € 150 shoptegoed

Ben je enthousiast over al deze smakelijke huwelijksbedankjes? Hoe leuk zou het zijn als je deze huwelijksbedankjes kunt winnen? Nou, dat kan! Elke maand geeft Bedankjes.nu € 150 aan shoptegoed weg op Facebook. Meedoen is easy. Like, share and spread the word!

Reageren

Gerelateerde artikelen

My M&M's als bedankjes

Gepersonaliseerde trouwbedankjes: unieke ideeën voor bedrukte geschenken

Anti-kater-kit voor jullie bruiloftgasten

Hartelijk bedankje

Gerelateerde bedrijven