Straal op jouw grote dag met esthetische chirurgische ingrepen « Huwelijk

Straal op jouw grote dag met esthetische chirurgische ingrepen

Maar wat zijn de precieze voordelen van een borstvergroting en facelift bij een erkende plastisch chirurg? Wij vertellen je in dit artikel wat de voordelen van een borstvergroting en facelift zijn en hoe een erkende chirurg hierbij te werk gaat. Lees snel verder en kom meer te weten over de borstvergroting en facelift bij de plastisch chirurg.
Facelift voor je trouwdag

Voordelen facelift

Met een facelift kun je een enigszins verslapte huid weer strakker maken. Gedurende een facelift zal niet alleen je gezichtshuid, maar ook je spier- en bindweefsel verstrakt woorden. Hierdoor ogen je gezicht, hals en kaak weer jong. Bij een goede facelift zullen niet al je rimpels verdwijnen. En dat is juist goed, want hierdoor blijven rimpels die bij het praten of lachen ontstaan behouden. Dit bepaalt de mimiek in je gezicht en is dan ook onderdeel van je gezichtsuitdrukking. Na een facelift zal je huid er al snel weer jonger en stralend uitzien. Eerst kan de huid echter nog wat gezwollen of blauw zijn. Dit is onderdeel van het genezingsproces en verdwijnt binnen enkele weken. Kies je voor een erkende plastische chirurg, dan zal je zien dat er veel waarde aan nazorg wordt gehecht. Ook zal de behandeling tot in de precisie worden uitgevoerd.
Borstvergroting voor je touwdag

Voordelen borstvergroting

Het kan ook zijn dat je graag een grotere cupmaat wilt. In dat geval zijn er verschillende borstprotheses in diverse vormen, maten en met verschillende inhoud. Een erkende en betrouwbare plastische chirurg maakt enkel gebruik van goedgekeurde protheses van optimale kwaliteit. Dit zijn dan ook volkomen veilige protheses. Naar aanleiding van jouw wensen en onderzoek door de chirurg, zal de plastisch chirurg bepalen welke protheses er gebruikt gaan worden. Ook is het bij een borstvergroting mogelijk de littekens zo min mogelijk zichtbaar te maken. Een goede plastisch chirurg zal dit zeker realiseren. Zo is de kans groot dat de littekens vrijwel onzichtbaar zijn. Ook zal er veel aandacht worden besteed aan het leveren van de juiste nazorg.

Wij hopen dat je goed voorbereid bent op je keuze en wensen je een prachtige trouwdag toe!

Reageren

Gerelateerde bedrijven