Bruidsmeisje Sieraden, laat haar stralen! « Huwelijk

Bruidsmeisje Sieraden, laat haar stralen!

Helemaal bijzonder: voor mama, oma of tante hebben we bijpassende armbandjes ontworpen, hoe lief is dat? Bekijk de speciale Bruidsmeisje collectie online. Met de code ‘huwelijk’ 10% korting.

Mama & dochter bruidssieraden, om samen te stralen

Een Moeder en dochter armband setje bestaat uit een armband voor mama én haar dochter. Een lief en uniek cadeau voor elk bruidsmeisje en haar mama. Kies voor twee bolle hartjes of geef de symbolische 'key to my heart' armbandjes.  Aan het kinderarmbandje een sleuteltje, aan die van mama een slotje. Zo draagt de kleine meid de sleutel tot mama’s hart.

Bloemen in het haar

Niet alleen sieraden geven de outfit nét dat beetje extra. Een absoute musthave zijn haarbandjes  en bloemenkransen in het haar, die je kleine meid omtoveren tot een ware prinses. KAYA maakt deze haaraccesoires van echt zijden bloemen in de meest vrolijke kleuren. De haarbandjes en kransen zijn er voor baby’s, kleine dames en volwassenen.

Met een bedeltje 'bedankt' of 'bruidsmeisje' helemaal speciaal

Laat je bruidsmeisje stralen op jullie bijzondere dag. Een kinderarmbandje is een mooi cadeau dat ze op de grote dag aankan. Je kan het armbandje nog persoonlijker maken door een bedeltje bruidsbedeltje aan te hangen (€3,95 extra). Wat dacht je van 'bruidsmeisje', 'bedankt' of 'ik hou van jou'. Elk bruidsjuweel wordt geleverd in een zijden sieradenbuideltje, zo is het gelijk klaar om te geven. Daarna is het bruidssierraad een bijzondere herinnering aan haar grote dag.

Bruidssieraden voor de bruid & bruidegom

Ben je op zoek naar een mooi bruidssieraad voor een lief prijsje? KAYA graveert echt zilveren sieraden met namen, woorden of speciale data. Laat dus jullie trouwdatum met bijvoorbeeld jullie initalen graveren in deze sieraden. Niet alleen mooi voor op de bruidsdag, maar daarna ook een bijzondere herinnering. Voor de bruidegom graveert KAYA manchetknopen, net dat kleine detail dat het af maakt.

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Hoe voorkom je trouwstress

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gerelateerde bedrijven