Bruidsaccessoires laten je stralen « Huwelijk

Bruidsaccessoires laten je stralen

Door het uitgebreide assortiment zal er voor elke bruidsoutfit een passende accessoire te vinden zijn. Dankzij een uniek systeem blijft je bruidssieraad ook nog eens de hele dag goed zitten! Naast prachtige Swarovski steentjes hebben we ook zeer elegante Swarovski bloemen in allerlei kleuren!

Blinkend haar

JwelU maakt gebruik van een uniek en door haar gepatenteerd systeem. Met behulp van dit systeem kun je de prachtige haaraccessoires zeer makkelijk aanbrengen, dragen en weer verwijderen. Het systeem beschadigt je haar niet, en de haarjuwelen zijn zo steeds opnieuw te gebruiken. De haarkristallen, haarbloemen, kristal extensions en andere haarsieraden van JwelU zijn voorzien van Swarovski Elements.

Schoudersieraad

Met de ontwikkeling van dit schoudersieraad speelt Silly Stuff in op de trend dat de nadruk steeds meer op de schouderpartij van de vrouw komt te liggen. De JWEL U ABRAZO zoals het sieraad is genaamd, is handgemaakt en voorzien van Swarovski elementen. Het sieraad is gemakkelijk te bevestigen aan je trouwkleding. De JWEL U ABRAZO is op dit moment leverbaar in diverse verschillende ontwerpen. De collectie zal worden uitgebreid tot een veelzijdige lijn, zodat er voor iedere gelegenheid (dus ook voor de feestdagen) een schoudersieraad aangeschaft kan worden.

Kijk voor een onvergetelijke bruiloft met een prachtige haarcreatie op jwelu.com. Hier vind je ook de hype van afgelopen zomer: de bloemoorbellen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Kleding voor de bruidskinderen

Waarom bretels de perfecte mode accessoires zijn bij een huwelijk

Wat te dragen op een bruiloft?

6 stijlvolle accessoires om je smoking helemaal af te maken

Gerelateerde bedrijven