De perfecte sieraden voor bruidsmeisjes! « Huwelijk
Large_bruidsmeisje_sieraden

De perfecte sieraden voor bruidsmeisjes!

Kaya Sieraden heeft een ruime collectie met allerlei lieve kindersieraden, die met liefde gemaakt zijn voor die ene speciale dag.

Sprankelende ketting met een speciale betekenis

Een prachtige zilveren ketting staat bij iedereen mooi. Van een ketting met de speciale trouwdatum erop gegraveerd tot aan een medaillon, waarin je een foto kan doen. Elke kleine meid zal stralen wanneer ze dit pareltje draagt!

Stel zelf je sieraad samen

Te veel keuze of gewoon heel specifiek op zoek naar een bepaald sieraad? Stel dan zelf je sieraad samen bij Kaya Sieraden. Met keuze uit talloze lieve bedeltjes, die je sieraad extra bijzonder maken. Van graveerbedels tot aan betekenisvolle geboortestenen, het kan allemaal. Alle bruidsmeisjes sieraden worden luxe verpakt, zodat ze gelijk klaar zijn om cadeau te doen!
Sieraden voor het bruidsmeisje

Armbanden, die je laten stralen

Ook heeft Kaya Sieraden een uitgebreide collectie met allerlei soorten armbandjes. Speciaal voor de bruidsmeisjes onder ons zijn er prachtige armbandjes met lieve bedels, waarop staat ‘bruidsmeisje’. Maak het armbandje helemaal af met een gravering, die je voor altijd doet herinneren aan die speciale dag.

Zo moeder, zo dochter

Niks is zo bijzonder om de liefde tussen moeder en dochter te laten vereeuwigen. Niets is waarschijnlijk mooier om dat te doen met een prachtig sieraad, die jullie voor altijd verbindt. Ze zeggen toch niet voor niets dat niks sterker is dan de liefde tussen moeder en dochter? Wat zullen jullie samen toch stralen! Een prachtig moeder-dochter sieraad, die jullie voor altijd kunnen koesteren.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsmeisjes_jurken_irenehilhorstfotografie

Wat dragen je bruidsmeisjes?

Large_bruidssieraden_baunat

Stralend trouwen door unieke sieraden

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_sieraden_bruidsmeisje_moeder_kaya-sieraden

Bruidssieraden voor moeder & dochter

Gerelateerde bedrijven