Als je van exclusief houdt « Huwelijk

Als je van exclusief houdt

Anders dan reguliere trouwalbums, zijn de Trouwboeken van www.bruidsboek.com meer dan een fotoalbum alleen. In het album komen jullie als bruidspaar aan het woord. Ook jullie getuigen en andere naasten worden geïnterviewd. Tijdens jullie trouwdag maakt een ervaren journalist, die op de achtergrond aanwezig is, een sfeervolle reportage. Desgewenst wordt het geheel aangevuld met achtergrondverhalen. Uiteraard ontbreekt een prachtige trouwfotoreportage niet. 

Het Trouwboek is maatwerk. Het kan in iedere vorm en stijl worden uitgevoerd, dankzij  een unieke samenwerking tussen professionals: journalisten, ontwerpers, een fotograaf en leverancier. De wensen van jullie als bruidspaar zijn leidend voor het eindresultaat van dit zeer complete, luxe album.

Om de exclusiviteit te waarborgen worden er jaarlijks maximaal 12 Trouwboeken geleverd.  

Weddingplanners reageren enthousiast. Trots zijn wij dan ook op commentaren als ‘vernieuwend’, ‘schitterend’ , ‘eindelijk iets anders’ en ‘uniek’. Uniek, dat zijn we: www.bruidsboek.com is de enige in België en Nederland die dit concept aanbiedt.

Het Trouwboek

Foto: Fotozee

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Boek: Trouwen doe je zo!

Trouwboekje van Aaf Brandt Corstius

Alles over het trouwalbum

Gerelateerde bedrijven