Om nooit meer te vergeten « Huwelijk

Om nooit meer te vergeten

Een fotoalbum van je trouwdag is hierbij onmisbaar. Zorg ervoor dat de kwaliteit van de foto’s en het trouwalbum van die kwaliteit zijn dat je er met pakweg 20 jaar nog met plezier doorheen bladert. Een professionele fotograaf is dus geen overbodige luxe.

Maar denk ook eens verder dan een boek met alleen foto’s. Je kunt bijvoorbeeld ook een veelzijdig herinneringsboek maken, met overgebleven lapjes stof van de verschillende kleding die jullie droegen, foto’s gemaakt met wegwerpcamera’s of voor jullie speciale teksten en uitspraken, sierlijk geschreven met zwarte inkt. Plak wat gedroogde bloemen uit je bruidsboeket in of laat je bruidsmeisjes een handafdruk met verf zetten in jullie boek, met een eigen boodschap erbij. 

En ken je de boeken van Vertel ‘s! al? Om ervoor te zorgen dat je trouwdag niet een vage herinnering wordt, is er het Vertel ’s trouwdagboek. Het boek bevat persoonlijke vragen die jullie invullen vanaf het aanzoek tot na de huwelijksreis. Daarnaast heeft het boek ruimte voor contactpersonen, plannen en ideeën. Zo kun je altijd even door jullie grote dag heen bladeren. Ook leuk, het boek ‘Vertel ’s over het bruidspaar’, waarin je je gasten aan het woord laat. Blijvend en onvergetelijk.

Door Rinske Bosma
Foto: Simon van der Woude Fotografie

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Alles over het trouwalbum

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven