Het E-lay album « Huwelijk

Het E-lay album

Dit, van oorsprong, uit Australië afkomstige album is uniek in zijn soort en hierin wordt de fotografie gepresenteerd in strak vormgegeven en tijdloze passe-partouts. De albums worden geheel met de hand gebonden en het omslag kan worden voorzien van een foto waardoor het een zeer persoonlijk geheel wordt.

Echte foto's
Doordat de lay-out van de passe-partouts geheel vrij is in de opmaak en de albums in diverse afmetingen en materialen gemaakt kan worden, geeft dit de fotograaf een totale vrijheid van expressie, variërend van omslagen tot het ontwerp van de lay-out. Hierdoor kan ieder album naar wens van het bruidspaar ingevuld worden.
Op deze manier komt de professionele fotografie weer écht tot haar recht. Een veel gehoorde reactie van bruidsparen én fotografen is toch wel: "eindelijk weer échte foto’s." Door de vele mogelijkheden is er voor ieder budget wel een album beschikbaar.

Palazzo albums
Naast de E-lay albums levert Verka B.V, uitsluitend via de vakfotograaf, nog diverse andere concepten op het gebied van trouwalbums. Heel populair is op dit moment de Palazzo serie, fotoalbums met een ‘digitale look’ maar wel weer met echte foto’s.

Kijk voor alle mogelijkheden op www.verka.nl of informeer bij jullie vakfotograaf.

Ewald de Bever zei:

Ik heb een Foto album van Verka. Nu zoek ik een nieuwe band omdat de oude het begint te begeven. Alle bladen zijn nog van goede kwaliteit en zou ik over kunnen zetten, maar daarvoor zoek ik een nieuwe band. Verka lijkt niet meer te bestaan. Weet u hoe ik aan een nieuwe band (omslag) kan komen ? mvg Ewald de Bever. fam.de.bever@kpnplanet.nl

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Gerelateerde bedrijven