Een loveshoot voor je bruiloft « Huwelijk

Een loveshoot voor je bruiloft

Een loveshoot is een fotoshoot, waarbij mooie, liefdevolle foto's worden gemaakt van jullie als stel. Je draagt je mooiste kleding en de foto's kunnen zowel binnen als buiten worden geschoten. Je kunt een loveshoot  boeken als voorbereiding op jullie bruiloft (pre-weddingshoot), maar natuurlijk ook voor een andere gelegenheid of gewoon gezellig tussendoor.

Waarom een fotoshoot voor je bruiloft?

Het vaak prachtige resultaat kan van jullie uitnodiging een extra persoonlijk kaartje maken. Ook kan het, vooral als je nog niet zo vaak voor de camera hebt gestaan, fijn zijn om alvast eens te oefenen met de persoon die op jullie grote dag ook de foto's maakt. Daarnaast is het fijn om nu alvast jullie wensen kenbaar te maken, zodat de fotograaf tijdens de bruiloft precies weet wat jullie mooi vinden.
Preweddingshoot fotografen

Waar moet je om denken?

Het is het mooiste als de kleding van jou en je partner matcht. Bereid dit dus voor en leg kleuren bij elkaar om te kijken of ze goed samen gaan. Als je wilt, kun je je ook omkleden tussendoor, zodat je op de foto's verschillende kleding draagt. Bij sommige fotografen is het mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamde 'client closet'. Dit zijn vaak mooie, fotogenieke jurken, die je van de fotograaf kunt lenen.

Daarnaast kun je samen de meest ideale locatie bepalen. Denk aan een studio, maar ook aan een mooi pand, jullie trouwlocatie of een geschikte buitenlocatie met strand, heide, mooie bloemen of duinen.

Tip: attributen doen het ook altijd leuk op foto’s; neem bloemen, ballonnen, een loveparaplu of kledingaccessoires (wapperend sjaaltje) mee.

Door Rinske van Rootselaar

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsreportage is vakmanschap

Trouwfoto's met een knipoog

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Fotomomentjes tijdens eerste uren van jullie trouwdag

Gerelateerde bedrijven